Najljepša haljina je Plazma Mini-Mini

Proglašenjem najljepše haljine, dodjelom priznanja svim sudionicima projekta te nagrađivanjem najsretnijeg glasača i dizajnera pobjedničke haljine, u subotu, 26. 11., u Delta Cityu u Beogradu završena je 6. po redu izložba haljina od ambalažnih materijala "Zakopčaj me selotejpom".
 
Izložba je bila dio edukacijskog projekta "Ambalaža-proizvod-potrošač-zaštita životne sredine", koji je i ovaj put uspješno organizirao Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus-IatT, tvrtka Tectus d.o.o. i stručni časopis "Ambalaža/REGprint" iz Zagreba. Izložba je Delta Cityu bila postavljena od 14. do 26. 11. 2016. godine.

U sklopu kratkog prigodnog program, organizator se još jednom zahvalio svima što su svojim uključivanjem doprinijeli da edukacijska i ekološka poruka projekta dođe do široke javnosti. Ako je suditi po broju glasova za najljepšu haljinu te po broju ponuđenih odgovora u edukacijskim kvizovima koje je provodio medijski partner Naxi radio, misija projekta uspješno je provedena.

Najiščekivaniji trenutak svakako je bio saznati kojoj su haljini posjetitelji Delta Citya dali najviše glasova. Naime, od 14. do 25. 11. svi posjetitelji tog trgovačkog centra imali su priliku putem glasačkih listića odlučiti koja im se od 10 izloženih haljina najviše sviđa. Od ukupno 932 valjana listića, glasovi posjetitelja odlučili su da je najljepša haljina Plazma Mini-Mini, Koncerna Bambi a.d. iz Požarevca, koju je dizajnirala Jasmina Vujović.


Izvučena je i sretna dobitnica koja je glasala za najljepšu haljinu i osvojila vrijedan poklon paket proizvoda svih tvrtki sudionica izložbe. Istim takvim poklon paketom nagrađena je i dizajnerica pobjedničke haljine.

Završetkom šestog izdanja izložbe potvrđeno je da edukacijska poruka o potrebi promišljanja ambalaže i njezine uloge u zaštiti okoliša nailazi na odjek u širokoj javnosti te ju je potrebno što više promovirati. Vjerujemo da će haljine nastale u sklopu ovogodišnje izložbe još dugo nastaviti ispunjavati svoju ekološku misiju.

Datum objave: 28.11.2016., 9:38