Zatvorena izložba haljina od ambalažnih materijala

Direktor marketinga Jaffe d.o.o. Crvenka Aleksandar Poznanić i dizajner Peđa Nerić preuzeli su priznanja za najljepšu haljinu izložbe.


U nedjelju 3. 2. 2013. održano je svečano zatvaranje izložbe haljina od ambalažnih materijala "Zakopčaj me selotejpom", koja je bila dio edukacijskog projekta "Ambalaža-proizvod-potrošač-zaštita životne sredine" u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus-IatT, tvrtke Tectus i stručnog časopisa "Ambalaža/REGprint" iz Zagreba, postavljenog u beogradskom Delta Cityju, partneru projekta, te je tom prilikom proglašena najljepša haljina.
Prijatelj projekta bio je Ekostar pak, nacionalni operater sistema za upravljanje ambalažnim otpadom u Srbiji.

Od 16. 1. do 1. 2.  posjetitelji Delta Cityja imali su priliku pogledati čak 11 haljina i putem glasačkih listića odlučiti koja im se haljina najviše sviđa. Tako je, po mišljenju posjetitelja, od ukupno 1489 valjanih glasova, s čak 298 glasova pobijedila haljina  O`Cake, tvrtke Jaffa d.o.o. Crvenka, koju je dizajnirao Peđa Nerić.
Prilikom zatvaranja izložbe dodijeljene su zahvalnice svim sudionicima projekta - Delta Cityju, Naxi radiju i Ekostar paku, kao i vlasnicima haljina i dizajnerima, te im i ovom prilikom zahvaljujemo što su odlučili biti dio ove edukativne priče i svoju ambalažu dati u ruke vrhunskim kreativcima, renomiranim dizajnerima, što je rezultiralo pravim umjetničkim djelima.

Tijekom zatvaranja izložbe izvučena su i imena osoba koje su glasale za najljepšu haljinu i dobile priliku da u ponedjeljak 4. 2. sudjeluju u kvizu na Naxi radiju, medijskom partneru prijekta, a pobjednik je slušatelj koji će imati više točnih odgovora te će osvojiti veliki poklon paket vrhunskih proizvoda svih vlasnika haljina. U tom kvizu znanja natjecat će se Ivana Vojinović i Gordana Mijatović.


Fotogalerija






Datum objave: 4.2.2013., 8:13