Na hrvatskom tržištu predstavljen Tetra Wedge Aseptic®

Tetra Pak®, renomirani svjetski proizvođač rješenja za preradu i pakiranje prehrambenih proizvoda, hrvatskom je tržištu predstavila Tetra Wedge Aseptic® ambalažu s posebno oblikovanom Sensory Straw slamčicom.

U tu se ambalažu trenutačno pakiraju sokovi Juicy kids Jamnice d.d., Zagreb, Tom suradnjom Tetra Pak® i Jamnica potvrdili su svoju usmjerenost kontinuiranom inoviranju na svojim područjima.
Tetra Wedge Aseptic® svojim jedinstvenim modernim izgledom prilagođen je mlađoj populaciji, što ga čini vrlo prepoznatljivim i vidljivim na policama. Radi lakoće držanja i korištenja ambalaža je prikladna za djecu.

Izrađena je od ambalažnog materijala ispodprosječne težine pa se lako transportira i skladišti, što doprinosi sniženju troškova i minimalizaciji štetnih učinaka na okoliš.
Inovacija pak dolazi u obliku posebne Sensory Straw slamčice koja umjesto jedne, ima čak četiri rupice. Osim što konzumaciju pretvara u posve nov oblik zabave, ta slamčica omogućuje i bolju disperziju tekućine u ustima.
Zbog svih navedenih karakteristika, ta je ambalaža izabrana kao idealna za Juicy kids sokove.
Datum objave: 17.12.2013., 8:19