Ambalaža tri hrvatske tvrtke na Save Food izložbi na Interpacku

U sklopu sajma Interpack, jednog od najvažnijih svjetskih sajmova posvećenih ambalažnoj industriji, koji je se od danas pa do srijede, 10. svibnja održava u Düssledorfu, otvorena je globalna Save Food izložba posvećena ambalažnim rješenjima koje doprinose smanjenju gubitaka hrane.

U sklopu posebnog paviljona, nazvanog Innovationparc, cijelo vrijeme trajanja sajma posjetitelji će imati priliku vidjeti globalnu izložbu posvećnu Save Food rješenjima, na kojoj će se predstaviti više od 20 tvrtki iz cijelog svijeta.
Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti da su i ambalažna rješenja tri hrvatske tvrtke dijelom te izložbe.
To su: C pakiranje d.o.o., Donja Zelina; PIK Vrbovec – mesna industrija d.d., Vrbovec i Podravka  d.d., Koprivnica.
Radi se o prvim nositeljima domaćih priznanja „Save Food – dodana vrijednost“, koja su im dodijeljena u sklopu prošlogodišnjeg festivala ambalaže FEST.A CROPAK.



Naime, Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT, kao punopravni član Svjetske organizacije za ambalažu (WPO) iz regije, dobio je mandat za provođenje Save Food inicijative u Hrvatskoj i zemljama regije na temelju čega su i ove tri domaće tvrtke stekle pravo sudjelovati na prvoj globalnoj i ekskluzivnoj Save Food izložbi.
Datum objave: 4.5.2017., 15:33