Novo izdanje Dolcele: gluten free mješavine za kolače

Nove Dolcela mješavine za kolače bez glutena savršenog su i prepoznatljivog Dolcela okusa. Jednostavno dodajte nekoliko sastojaka, zasladite smeđim ili kristal šećerom i uživajte u bogatstvu okusa.
Svima koji žele uživati u slasticama bez glutena, iz želje ili pak potrebe, Dolcela nudi rješenje u novom asortimanu mješavina za kolače bez glutena. Čokoladni kolač uvijek je pun pogodak, a Dolcela Gluten free Brownies double choco zadovoljit će svačije nepce. Ljubitelje jednostavnih slastica oduševit će i nova Dolcela gluten free mješavina za američke palačinke i waffle.

A svoje ukućane već danas možete iznenaditi prhkim Dolcela gluten free Cookiesima s komadićima čokolade. Dolcela Gluten free Čokoladni Muffins idealni su za ljubitelje pojedinačnih zalogaja, svaki u svojem kalupu. Ukusni, punog čokoladnog okusa s dodatkom komadića čokolade sjajan su način za zasladiti dan. Nove Dolcela mješavine za kolače bez glutena savršenog su i prepoznatljivog Dolcela okusa. Jednostavno dodajte nekoliko sastojaka, zasladite smeđim ili kristal šećerom i uživajte u bogatstvu okusa.
Datum objave: 9.12.2019., 10:04