Novosti iz ambalažne i grafičke industrije

02.10.2019.

Britanci Dane komunikacija uvrstili među najbolje evente na svijetu

Dani komunikacija, u organiziciji Hrvatske udruge društava za tržišno komuniciranje (HURA) i IAB Hrvatska (Udruga za interaktivni marketing), poznati su diljem regije po okupljanju važnih sudionika komunikacijske industrije i kreiranju posebnih događaja s ciljem učenja, povezivanja, osmišljavanja najboljih praksi i poticanja pozitivnih promjena u struci, pritom ostvarujući sjajne rezultate
27.09.2019.

Završen 12. Weekend media Festival

Na ovogodišnjem Weekend media festivalu okupilo se više od pet tisuća sudionika, uključujući 550 novinara i 350 studenata. Najveći hrvatski i regionalni festival komunikacija održao se u Rovinju u trajanju od tri dana.
16.09.2019.

Nestlé predstavio Institut za ambalažu i pakiranje

Prehrambena kompanija pustila je u rad Institut za ambalažu i pakiranje te najavila ubrzavanje aktivnosti za postizanje nulte stope emisija stakleničkih plinova do 2050. godine
12.09.2019.

Tetra Pak isporučio više od 500 milijardi komada ambalaže s FSC™ oznakom

Lausanne/Zagreb, 11. rujna 2019 – Kompanija Tetra Pak do sada je na globalnoj razini isporučila više od 500 milijardi komada ambalaže s oznakom Forest Stewardship Council™
(FSC™).
11.09.2019.

Novo retro izdanje Coca-Cole

Coca-Cola predstavlja genijalnu novost koja će razveseliti sve ljubitelje ovog najomiljenijeg pića na svijetu – Coca-Cola Specialty!
04.09.2019.

Epson najavljuje svoj prvi 24-inčni pisač za sublimaciju boja, SureColor SC-F500

Epson je najavio novi SC-F500, 24-inčni pisač za sublimaciju boja, stvoren za pomoć promotivnim kućama, foto laboratorijima, proizvođačima odjeće i fotokopiraonama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima, zahvaljujući fleksibilnom i kvalitetnom tisku.
27.08.2019.

Predstavljamo dmBio bezglutenske proizvode

Sve je veći broj ljudi koji se odriču glutena u prehrani. Jedan je od razloga intolerancija na gluten, poznatija kao celijakija, s kojom se zadnjih godina suočava sve veći broj populacije.
26.08.2019.

Saponia lansirala novu generaciju Ornela

U Ornel formulu ugrađena su 100% organska eterična ulja koja potječu od biljaka uzgajanih bez pesticida ili drugih umjetnih dodataka, vegan friendly, GMO free
26.08.2019.

Cromaris: Proizvodi dodane vrijednosti čine 43 posto prodaje, inovacija - skin pakiranje

Prihodi od diferenciranih proizvoda, prije svega svježe očišćene i pakirane ribe, fileta i odrezaka, porasli su za 29 posto. Trenutno čine oko 43 posto udjela u ukupnoj prodaji, što je u skladu s Cromarisovom strategijom diferencijacije*
20.08.2019.

Cargo-partner dovršio iLogistički centar u Ljubljani

Cargo-patner izgradio je moderan logistički kompleks koji se nalazi u blizini Zračne luke Ljubljana. S radom je počeo početkom kolovoza, ali službeno otvorenje trebalo bi se odviti tek u rujnu.

20.08.2019.

Pevec preuzima Super Konzum u Slavonskom Brodu

Trgovački lanac Pevec objavio je kako je otkupio objekt bivšeg Super Konzuma od nizozemskog fonda WPC Agro II, u Ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu.
20.08.2019.

Eko-oznake na sve više hrvatskih proizvoda

EU Ecolabel oznaka je koja promiče ekološku izvrsnost, odnosno pomaže pri identifikaciji proizvoda i usluga koji imaju smanjen utjecaj na okoliš, od početne faze uporabe sirovina, preko proizvodnje pa sve do njihova korištenja i konačno odlaganja. Ova se oznaka, dakle, u potpunosti fokusira na okolišnu održivost.

14.08.2019.

Zvijezdin ocat u novom, modernom izdanju

Zvijezdin ocat odsad dolazi u novoj, modernoj ambalaži – Zvijezda jabučni ocat, vinski ocat od crnoga vina, alkoholni ocat i Aceto balsamico di Modena.
13.08.2019.

Novi Argetini Hummus namazi

Argeta, brend koji je među mesnim namazima postao broj 1. u Europi, predstavlja ukusne Hummus namaze u tri neodoljiva okusa – Hummus Natur, Hummus crvena paprika i Hummus s crnim maslinama.
18.07.2019.

Tetra pak prva kompanija papirnatih slamki

Kompanija Tetra Pak, 17. srpnja 2019 u Luzani, objavila je kako su njihovi partneri u Europi započeli s terenskim ispitivanjem papirnatih slamki za napitke. Ovime je Tetra Pak postao prva kompanija za proizvodnju kartonske ambalaže koja nudi ovakvu vrstu slamki za kartonsku ambalažu za napitke u regiji.
StarijeNovije