Časopis REGprint - broj 3, rujan 2016.

Uvodnik

Mr. Print 4.0

Sadržaj

Sažeci

Intervju

K. Culjak: Klijenti cijene naš trud i inovativnost

Naglasak

Stroj na kojem se radi najbolja je vrijednost za uloženi novac

Print 4.0. - inteligentno umrežavanje proizvodnje

Svjetska iskustva

Digitalna transformacija industrijskog tiska

Dođite, vrijedi!

Sudjelovanje na sajmovima i konferencijama odlična je prilika koja donosi rezultate na mnogim razinama. Izgradnja veza s kolegama i prodavačima ključna je za budući uspjeh poslovanja, a stručna događanja mjesto su gdje se te veze uspostavljaju i jačaju.

Info svijet

Info regija

Info Hrvatska

Tisak

Beskonačne mogućnosti tiska širokog formata

Kreativno gospodarstvo stimulira inovacije i rast diljem svijeta, a kako tehnologije napreduju, prilike da se pružatelji usluga ispisa uključe u te dinamične i inovativne djelatnosti postaju beskonačne. To se prije svega odnosi na tisak širokog formata, gdje Canon nudi širok spektar proizvoda pod svojim imenom i pod tržišnom markom Océ, a koji će zadovoljiti potrebe svih korisnika tiska širokog formata.

Strateški pristup svakoj narudžbi

Tisak

Bez papira ne znači zeleno

Ulaganja

Rizični kupci i naplata potraživanja naša su briga

Hrvatsko kreditno osiguranje svojim osiguranicima pruža cjelovitu uslugu – osiguranje potraživanja, procjenu rizika kupaca i kontinuirano praćenje dužnika, informiranje o rizicima na pojedinim tržištima te pomoć pri naplati potraživanja u slučaju kašnjenja dužnika s plaćanjem i prije samog ostvarivanja prava na naknadu štete .

Strojevi, uređaji, oprema

Veličina je doista sve

Novi imidž Sistrade softvera

Sistrade je na drupi predstavio i novu verziju S9 MIS|ERP Sistrade®, s novim logom i imidžem, redizajniranim u novo, intuitivno sučelje, jednostavno za upotrebu. osim prezentacije novih tehnologija, Sistrade je svakodnevno za posjetitelje svog štanda pripremao i degustacijsku čaroliju, uz birane portugalske delicije i vrsna vina.

Océ PlotWave – jednostavan, siguran i učinkovit ispis

Océ PlotWave uređaji za ispis velikog formata osmišljeni su s ciljem da korisnicima pomognu u unaprjeđenju poslovanja, omogućujući prije svega brže i fleksibilnije obavljanje zadataka, smanjujući pritom troškove te štiteći ključne poslovne resurse.

Tisak i okoliš

Nije riječ samo o podlogama

Tko je tko u grafičkoj industriji

Pojmovnik

Pregled sajmova