« Povratak na sadržaj Broj 3 | Godina 2016

Novi imidž Sistrade softvera

Sistrade je na drupi predstavio i novu verziju S9 MIS|ERP Sistrade®, s novim logom i imidžem, redizajniranim u novo, intuitivno sučelje, jednostavno za upotrebu. osim prezentacije novih tehnologija, Sistrade je svakodnevno za posjetitelje svog štanda pripremao i degustacijsku čaroliju, uz birane portugalske delicije i vrsna vina.
I ove godine Sistrade je sudjelovao na najvećem i najvažnijem međunarodnom sajmu za grafičku industriju, drupa 2016, održanom od 31. 5. do 10. 6. Düsseldorfu. Ovogodišnja drupa okupila je 1.837 izlagača iz 54 zemlje svijeta i 260.000 posjetitelja iz 188 zemalja. Ukupno gledano, drupa 2016 nadmašila je sva očekivanja, uz posjetitelje koji su stigli sa svih strana svijeta i koji su bili u samom vrhu kompetencija kada je riječ o donositeljima poslovnih odluka. Ovogodišnji sajam bio je fokusiran na 3D tisak i virtualnu stvarnost, a velik broj izlagača fokusirao se upravo na najnovije vrste tiska, prije svega upravo 3D tisak.

Tijekom 11 dana sajma, izložbeni prostor Sistradea posjetilo je više stotina tvrtki iz različitih dijelova svijeta, od zemalja Bliskog istoka, Južne Amerike, preko sjeverne i jugoistočne Europe, sve do Njemačke, Španjolske, Portugala, Turske i ostalih. Jedan od glavnih ciljeva Sistradea na ovom sajmu bilo je učvršćivanje pozicioniranosti brenda na međunarodnom tržištu, a predstavnici tvrtke iskoristili su i priliku za dodatno razvijanje i širenje kontakata s različitim klijentima i partnerima.

Tijekom drupe 2016, Sistrade se fokusirao na prezentacije inovacija i novih tehnologija, na fleksibilnu i krutu ambalažu, etikete, digitalno tržište, a održane su i brojne 3D prezentacije. Svakodnevno za posjetitelje štanda Sistrade je pripremio i degustacijsku čaroliju te su svi mogli kušati okuse Portugala, a u poslijepodnevnim satima uživati i u kulturnim trenucima uz ugodnu, tradicionalnu glazbu i čašu portugalskog vina.

Sistrade je na sajmu predstavio i novu verziju S9 MIS|ERP Sistrade®, s novim logom i novim imidžem. Softver Sistrade® redizajniran je u novo, intuitivno sučelje, lagano za upotrebu koje korisniku omogućuje prilagodbu sučelja odabirom različitih fontova ili pozadinskih boja, zaglavlja, odjeljaka i područja gdje se prikazuju posebne informacije.Nova rješenja Business Intelligence i SmartStatistics
Uz predstavljanje redizajniranog softvera, na sajmu je predstavljen i Sistrade® BI, višedimenzionalni analitički alat, sto posto baziran na webu i orijentiran na korisnike, a koji omogućuje svrstavanje rezultata prema opredjeljenjima i interesima svake tvrtke s fokusom na ranije postavljene ciljeve. Uz pomoć ovog alata menadžeri mogu donijeti brze i pouzdane odluke, koristeći dinamične i privlačne nadzorne ploče. Alat pruža informacije i rezultate fokusirane na poslovne izazove, zahvaljujući nadzornoj ploči s dodanom vrijednošću i vodičem za adresiranje izazova s kojima se suočavaju menadžeri.

Sistrade® SmartStatistics osigurava analitički pristup obradi informacija, koristeći više nadzornih ploča napravljenih sukladno svim funkcionalnim područjima Sistrade® ERP. Ovaj alat omogućuje prikaz najrelevantnijih indikatora svakog funkcionalnog područja ERP-a (primjerice akumulirani opseg prodaje, stanje zaliha, narudžbe za poslove za koje je odobrena proizvodnja, kvaliteta, učinkovitost, omjeri dostupnosti, broj aktivnih zaposlenika u ljudskim resursima itd.).


3D nadzor proizvodnje
3D prezentacije pružile su posjetiteljima vrijedna iskustva pokazujući nadzor proizvodnje u virtualnoj stvarnosti/3D. Sistrade® SCADA (kontrola nadzora i prikupljanje podataka) u potpunosti je prilagodljiv alat pogodan za svako postrojenje, različite vrste proizvodnji i različite vrste resursa, bilo da je riječ o stroju, proizvodnoj liniji ili upotrebi resursa s ljudskom podrškom. Glavni cilj ovog alata jest grafički nadzor proizvodnje, kao i operativni status svakog resursa, pri čemu se svaki od procesa može nadzirati. Rezultati mogu biti prikazani ikonama i efektima boja, a njihova je zastupljenost usklađena s podacima prikupljenim u proizvodnji. Osim ikonama i efektima boja, rezultati mogu biti prikazani i u 3D-u. Takvo 360o predstavljanje omogućuje korisnicima da krenu u virtualnu šetnju kroz proizvodni proces i dožive poslovanje i funkcionalnost iz različitih smjerova.

Sajam, uz to što je rezultirao brojnim kontaktima s različitim tvrtkama iz različitih zemalja i prepoznavanjem brenda, pokazao je i značajan porast tržišne pozicije. I nakon drupe, Sistrade se nastavlja fokusirati na prezentacije svog softvera na važnim svjetskim sajmovima, što je, među ostalim, i strategija koja je osigurala pozitivne rezultate tijekom proteklih godina.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: