Ocjenjivanje najbolje ambalaže na svijetu


U glavnom gradu otočke države Šri Lanke ove će se godine od 16. do 21. studenog u organizaciji Šrilankanskog instituta za ambalažu, Centra za razvoj ambalaže i Svjetske organizacije za ambalažu, WPO-a, održati polugodišnji susret Izvršnog odbora WPO-a te ocjenjivanje pristiglih nominacija za WorldStar, nagradu za najbolju ambalažu na svijetu.
Na natječaj se mogla prijaviti isključivo ambalaža koja je već nagrađena na nacionalnom nivou, prema strogo određenim kriterijima WPO-a.

Uz međunarodni kongres pod nazivom "Priroda pakira najbolje", organizatori su sudionicima događanja omogućili vrlo atraktivne izlete na kojima će se imati priliku upoznati s prirodnom i kulturnom baštinom Šri Lanke.

Kao šećer na kraju, u petak, 20.11. održat će se svečana večera i dodjela nagrade najboljoj ambalaži na tržištu Šri Lanke – Lanka Star Awards 2009.

Potaknuti izvrsnim rezultatima koje su dosadašnji dobitnici CROPAKA ostvarivali na WorldStaru, ove godine držimo palčeve seriji SMS-ovih maslinovih ulja – dobitniku CROPAK-a godine 2009. – čiji dizajn potpisuje jedan od naših najnagrađivanijih dizajnera Boris Ljubičić, u tehničkoj izvedbi Eti Tradea iz Pazina.
Datum objave: 2.11.2009., 13:44