Novo partnerstvo za još naprednija rješenja

Canon Europe,renomirani dobavljač slikovnih rješenja, sklopio je partnerstvo s njemačkom softverskom tvrtkom Dinax GmbH, kako bi predstavio posebne inačice svoje programske opreme Mirage namijenjene profesionalnom ispisu i prilagođene Canonovoj seriji pisača velikog formata imagePROGRAF.

Mirage je napravljen da zadovolji zahtjeve za ispis koje postavljaju fotografi, dizajneri, agencije i pružatelji usluga tiska te se tijekom proteklih šest godina pozicionirao kao najprodavanije softversko rješenje za ispis na uređajima velikog formata.
Ta suradnja Canona i Dinaxa rezultirala je predstavljanjem dviju inačica softvera Mirage Editions for Canon – naprednih rješenja za profesionalni ispis koja Canonovim korisnicima uređaja imagePROGRAF nude brzo i jednostavno postavljanje, intuitivno korištenje i veće mogućnosti automatizacije, dakle značajke koje ubrzavaju i podižu efikasnost u produkciji i eliminiraju skupe greške.

Mirage Editions for Canon nude pristup svim značajkama i alatima za ispis u jednom jedinstvenom i jasnom pregledu. Softver može upravljati neograničenim brojem slika u različitim formatima istovremeno i ispisivati ih, automatski stvarajući optimalne slikovne rasporede da bi u najvećoj mogućoj mjeri optimizirao efikasnost ispisa i rezanja, minimalizirajući količinu otpada. U istom dokumentu podržava sve modele boja, uključujući miješane konfiguracije kao što su RGB i CMYK, te stvara točan i precizan pregled prije ispisa u prozoru za prikaz Mirage Preview.
Canon i Dinax predstavili su dvije inačice ovog softvera za seriju imagePROGRAF.

Inačica Mirage 8 & 12 Color Edition for Canon namijenjena je pisačima imagePROGRAF s 8 i 12 boja. U sklopu ove inačice Mirage bez dodatne naknade dolazi i kao dodatak programima Adobe® Photoshop®, Photoshop® Elements, Illustrator® i InDesign®.

Inačica Mirage Master Edition for Canon proširuje podršku na potpunu seriju Canonovih pisača imagePROGRAF s 5, 6, 8 i 12 boja.
Mirage Editions for Canon dostupne su na engleskom, francuskom, talijanskom, njemačkom i španjolskom jeziku te su kompatibilne s operacijskim sustavima za Mac (na Intelovim procesorima) i operacijskim sustavom Windows.

Datum objave: 21.7.2014., 15:16