Canon u vodećem kvadrantu Gartnerova Čarobnog kvadranta za 2014.

U izvještaju Čarobni kvadrant za upravljani ispis i usluge sadržaja (Magic Quadrant for Managed Print and Content Services) za 2014. koji objavljuje američka tvrtka Gartner Inc., Canon Inc. smješten je u kvadrant Leaders u kojemu se nalaze vodeći dobavljači.

Gartnerov Čarobni kvadrant smješta dobavljače prema njihovim performansama u dvije glavne kategorije: mogućnost izvršavanja (Ability to Execute) i zaokruženost vizije (Completeness of Vision).
U kategoriji mogućnosti izvršavanja Gartner ocjenjuje svakog dobavljača upravljanog ispisa i usluga sadržaja prema njegovu "uspjehu u ostvarivanju rezultata danas, kao i pripremama da ostvari rezultate u budućnosti", a u kategoriji zakruženosti vizije ocjenjuju se dobavljačevi "izgledi za uspjeh analizirajući njegov pogled na tržište, model upravljanja uslugama i strateške planove za rast i poboljšavanje usluga."
U regiji CEE (Središnja i Istočna Europa) Canon neprekidno ulaže u razvoj usluga upravljanja ispisom i dokumentima (Managed Print & Document Services – MPDS).
Canonova široka ponuda uređaja, programske opreme i usluga s dodanom vrijednošću može se uključiti u bilo koje okruženje upravljanja dokumentima, uključujući analizu optimizacije, planiranje implementacije, usluge, podršku i stalno preispitivanje u potrazi za poboljšanjima poslovnih procesa. Programski alati i tehnologije poput uniFLOW-a, Thereforea i Netaphora mogu odgovoriti na potrebe kao što su napredno upravljanje ispisom, usklađenost sa zakonom i sigurnost, integracija sa središnjim reprografskim odjelima, upravljanje informacijama i sve veći zahtjevi za uslugama za mobilne korisnike i korisnike na udaljenim lokacijama.
Datum objave: 2.2.2015., 14:23