Canon na FESPA-I 2015 oživljava svijet tiska

Canon Europe, jedan od vodećih svjetskih dobavljača slikovnih rješenja, na sajmu FESPA 2015, koji se od 18. do 22. svibnja održava u njemačkom gradu Kölnu, predstavit će potpuno integriran portfelj proizvoda širokog formata namijenjenih grafičkim umjetnostima, pružajući na taj način svojim korisnicima priliku da povećaju rast poslovanja.
Tvrtka će kroz različite primjere, demonstracije uživo i detaljne vođene ture kroz primjene specifične za pojedine branše pokazati kako korisnici mogu dodati vrijednost, stvoriti nove izvore prihoda i otvoriti nova tržišta korištenjem najnovijih inovacija u tisku širokog formata.
Canonov nastup osmišljen je tako da posjetitelje provede kroz iskustveno putovanje koje istražuje kako tisak širokog formata pomiče granice kreativnosti kod dizajnera, ali i u tvrtkama koje pružaju usluge tiska. Canon će demonstrirati da tisak nije samo moćan medij za statične grafike, nego da može i dodati vrijednost digitalnim i online platformama i transformirati davatelje usluga tiska u strateške komunikacijske partnere.
Podijeljen u tri tematske zone za 2015., Canonov štand prikazat će mogućnosti tiska širokog formata i ispitati ključne trendove u područjima kao što su maloprodaja, ambalaža i promocija te dizajn do proizvodnje. Svaka zona jasno će demonstrirati kako širina i snaga Canonova portfelja širokog formata mogu pomoći korisnicima da postanu profitabilniji, bez obzira na to dolaze ili iz svijeta tiska, dizajna ili proizvodnje.

Tehnologije koje će biti demonstrirane na štandu uključuju Océ Arizona 480GT, Océ Arizona 6170XTS, Océ ColorWave 900, Océ ColorWave 700  i Canon imagePROGRAF iPF9400.
Canon Europe će na sajmu FESPA ove godine prikazati i produkcijski tintni pisač za fotografije DreamLabo 5000.

"FESPA 2015 savršeno je mjesto na kojemu možete ispričati zajedničku priču o tome što je moguće s pravilno postavljenim produkcijskim procesom. Stoga istražujemo niz vertikalnih procesa i uživo vodimo posjetitelje kroz svakodnevne scenarije koji pokazuju kako se Canonov tisak širokog formata koristi u kontekstu uspješnog poslovanja, inspirirajući na taj način tvrtke koje se bave tiskom, ali i krajnje korisnike i kupce tiska. Ova branša neprekidno se razvija i moramo pomoći davateljima usluga tiska da ostanu uvijek korak ispred – bilo tako da ponudimo širi raspon primjena tiska ili da pomognemo njihovim kupcima da uvide kako tisak širokog formata može podržati druge komunikacijske platforme, primjerice one online i digitalne. Bez obzira na to iz kojeg segmenta posjetitelj dolazi, Canonov štand ima što pokazati. Veselimo se prilici da razgovaramo o novim izazovima i uzbudljivim prilikama s kojima su naši posjetitelji suočen", kaže Mathew Faulkner, europski voditelj marketinga za tisak širokog formata u tvrtki Canon Europe
Datum objave: 21.4.2015., 15:28