Održan Canon for Business


Tvrtka Canon je u Zagrebu organizirala poslovni skup Canon for Business – Činimo poslovanje iznimnim. Tema skupa bili su ključni izazovi i njihova rješenja u upravljanju podacima.

Uvaženi govornici iz poslovnog svijeta, korisnici naprednih rješenja iz tog područja i predstavnici tvrtki Canon i IDC koje takva rješenja stvaraju za različite tipove organizacija, govorili su o načinima na koje se poslovni procesi mogu značajno poboljšati i unaprijediti kroz brzo, učinkovito i sigurno upravljanje poslovnim informacijama uz istovremeno smanjenje troškova.

Rješenja za te izazove, s kojima se susreću gotovo sve organizacije neovisno o tome čime se bave i koliko su velike, na skupu su ponudili: Goran Sretenoski (Managing Director, Canon Adria), Tobias Kleu (Research Manager, Imaging Devices & Document Solutions, CEMA), Igor Pauletič (Director, FrodX), Igor Legac (Partner Manager (B2B), Canon Croatia), Ademir Čurtović (Business Development and Sales Manager MPS (B2B), Canon Croatia), Aleksander Bende (Solutions Business Consultant, Canon Adria), Matjaž Moškerc (Solutions Business Consultant, Canon Adria), Marin Posavec (Sales and Marketing Manager, b.t.c. d.o.o.) i Nick Camilleri (Managing Director, Avantech).
U uvodnom govoru pod nazivom "Budite iznimni" Goran Sretenoski predstavio je Canon i njegovu opsežnu ponudu rješenja za tvrtke svih veličina i profesionalne korisnike. "U današnjem modernom poslovnom svijetu uobičajeni načini rada i upravljanja predstavljaju izazov. Tvrtke bi se trebale prilagoditi ako žele prihvatiti nove poslovne mogućnosti i ostvariti rast. U tvrtki Canon razumijemo ove izazove i u stanju smo podržati tvrtke u njihovim nastojanjima da ostvare ciljeve – od inovativnih tehnologija i softvera do vizionarskog konzaltinga i podrške. Tvrtke u Hrvatskoj slične su onima u drugim zemljama, a da bi bile uspješne, trebale bi iskoristiti strateške vrijednosti tehnologije ponuđene kroz napredna poslovna rješenja“, naglasio je Sretenoski.
Datum objave: 3.10.2014., 10:56