Canon na drupi - rješenja prilagođena potrebama tiskara

Na sajmu drupa 2016, koji se u Düsseldorfu održava od 31. svibnja do 10. lipnja, već tradicionalno sudjelovati će i tvrtka Canon. U paviljonu 8a, na štandu B50, Canon će predstaviti svoju kompletnu ponudu rješenja temeljenih na tinti i toneru, od malog do širokog formata.

Fokus će biti na produktivnim i visokokvalitetnim tehnologijama koje zadovoljavaju sve složenija očekivanja komercijalnih tiskra i korporativnih odjela za ispis svih veličina i vrsta.
Za većinu će posjetitelja ipak najzanimljivija biti prilika da premijerno vide Canonove nedavno predstavljene produkcijske sustave za ispis koji obuhvaćaju:
•    Océ VarioPrint i300 – tintni tiskarski stroj u koji se umeću listovi – s novim značajkama i mogućnošću završne obrade
•    imagePRESS C10000VP – tiskarski stroj za digitalnu produkciju, 100 str./min
•    imagePRESS C8000VP – tiskarski stroj za digitalnu produkciju, 80 str./min
•    Océ ColorStream 6000 Chroma – komercijalni tintni sustav velike brzine s novim kompletom tinti Chromera
•    ImageStream 2400 – tintni tiskarski stroj posve u boji za papire sa standardnim premazom
•    ColorWave 910 – jednoprolazni tintni pisač u boji velike brzine
•    europsku premijeru nekoliko novih modela pisača širokog formata.

Na štandu će biti prikazani najčešći načini primjene, što će omogućiti posjetiteljima da pronađu rješenja koja ih najviše zanimaju, kao što su komercijalni tisak; transakcijska i izravna pošta; izdavaštvo; oglašavanje i kreativne djelatnosti;  funkcionalni/industrijski tisak, uključujući 3D ispis; pakiranje; fotografski proizvodi.
Canon će na sajmu prezentirati i svoju novu kampanju "#UnleashPrint", kojom će nastojati istaknuti svoju predanost ispisu i ispisnim rješenjima kao jedinstvenom i snažnom mediju, odnosno vrijednost ispisa i njegov još neiskorišten potencijal.
Svaka zona Canonova štanda posvećena je iznimnim kreativnim primjenama ispisa s ciljem inspiriranja posjetitelja na proširenje njihova portfelja proizvoda i pomicanje granica ispisa.
Davatelji usluga ispisa moći će tijekom sajma drupa razgovarati i s Canonovim stručnjacima o svojim razvojnim planovima i budućim ciljevima, a moći će dobiti i praktično vodstvo i uvide putem kvalitetnih Canonovih alata kao što su Business & Innovation Scan i Essential Business Builder Program.
"Sveobuhvatna rješenja visokih performansi koja ćemo predstaviti rezultat su naše stalne predanosti istraživanju i razvoju koju oblikuju uvidi koje dobivamo iz dubinske komunikacije sa zajednicom korisnika. Ta kombinacija vodećih tehnologija, stručnosti i stalnog dijaloga s kupcima znači da smo jedinstveno pozicionirani da pomognemo davateljima usluge ispisa u implementaciji digitalnih poslovnih modela usmjerenih na korisnika, a koji će osloboditi puni potencijal njihova poslovanja", kazao je Jeppe Frandsen, izvršni potpredsjednik industrijskih i produkcijskih rješenja u Canonu Europe.

Canonov bogati portfelj proizvoda za produkcijski ispis izložen na sajmu drupa 2016 obuhvaća sljedeće:
•    ponudu digitalnih tintnih tiskarskih strojeva naprednih specifikacija za kontinuirani i ispis na listove u raznim količinski       zahtjevnim komercijalnim područjima primjene;
•    proširenu liniju digitalnih tiskarskih strojeva s tonerom kapaciteta do 100 stranica u minuti u visokokvalitetnim komercijalnim područjima primjene;
•    uređaje s izlazom širokog formata, uključujući plošne pisače, pisače s bubnjevima, s tonerom i tintne, koji pokrivaju cijeli niz primjena, od komercijalnog ispisa širokog formata, preko tiska plakata i grafike, do dekorativnog i funkcionalnog ispisa;
•    portfelj rješenja za automatizaciju tokova rada i s njima povezanog softvera;
•    sve veću ponudu integriranih i izvanmrežnih rješenja za završnu obradu.
Datum objave: 19.5.2016., 14:15