Najuspješniji Ipex u Canonovoj povijesti

Canonova odluka da ove godine zakupi najveći štand na Ipexu u svojoj povijesti isplatila se. Canon je objavio da je ovogodišnji Ipex najuspješniji na kojem je ikad sudjelovao.
Tijekom osmodnevnog sajma sklopljeni su ugovori za prodaju više od tri stotine sustava, a prodaja strojeva premašila je očekivanja te bila gotovo 40% bolja u odnosu na Ipex 2006.

Canonovi digitalni tiskarski strojevi imagePRESS bili su vrlo popularni na sajmu. Klijenti su kupili 35 posto više strojeva imagePRESS u boji nego na Ipexu 2006. Na ovogodišnjem je sajmu prodano više od stotinu sustava, od toga najviše strojeva za tisak u boji. Od Canonovih strojeva imagePRESS više su se tražili samo strojevi za produkcijski tisak manjeg kapaciteta u boji i crno-bijeli strojevi za produkcijski tisak manjeg kapaciteta iz serije imageRUNNER ADVANCE, kojih je prodano stotinu i osamdeset.

Klijenti su pokazali veliko zanimanje i za izloženi sveobuhvatni portfelj naprednih rješenja za profesionalni tisak, kojima se u raznim konkretnim implementacijama demonstriralo kako fleksibilnost Canonove tehnologije i njezina jedinstvenog partnerskog pristupa može bitno pridonijeti poslovnom uspjehu klijenata.

Vladalo je veliko zanimanje za Canonovo programsko rješenje Helix Production Workflow te za modularni program Essential Business Builder Program za savjetovanje u vezi s razvojem poslovanja. Canonu su se pridružili i brojni tehnološki partneri i klijenti koji su predstavili vlastite primjene Canonovih rješenja za tisak.
Datum objave: 29.6.2010., 7:56