Na sajmu LabelExpo 2013 Epson predstavlja stroj za digitalni ispis ambalaže

Tvrtka Epson najavila je da će na ovogodišnjem sajmu Labelexpo 2013, koji se od 24. do 27. rujna održava u Bruxellesu, predstaviti single-pass digitalni sustav za tisak etiketa SurePress L-6034VW i digitalni sustav za tisak etiketa SurePress L-4033AW, te pokazati aplikacije za ovjeru tiska i izradu prototipova za različite vrste ambalaže.

Model SurePress L-6034VW prvi je put predstavljen kao prototip na sajmu Drupa 2012 i prvi je Epsonov proizvod koji za sušenje (polimerizaciju) tinti koristi LED lampe. Uređaj je konstruiran za ispis manjih i srednje velikih serija te može ispisivati na niz podloga. Taj će sustav za digitalni tisak premijerno biti prikazan na sajmu Labelexpo 2013, nakon čega će biti dostupne i detaljnije informacije.

S druge strane, model SurePress L-4033AW omogućuje tisak visokokvalitetnih etiketa za premium proizvode. Uređaj ispisuje u sedam boja, uključujući i bijelu tintu te na taj način osigurava optimalnu kvalitetu ispisa i preciznu reprodukciju boja na raznim standardnim podlogama, uključujući prozirne i metalik materijale. Korištenje Epsonovih SurePress AQ tinti u zelenoj, narančastoj i bijeloj  omogućava preciznu reprodukciju boja. Uređaj je jednostavan za korištenje i omogućava učinkovit tisak malih ili srednje velikih serija etiketa za proizvode ili etiketa za premium artikle na zahtjev proizvođača.
Epson će na sajmu demonstrirati ispis ambalaže za određene prehrambene, farmaceutske i industrijske proizvode na sustavu SurePress L-4033AW.

Datum objave: 17.9.2013., 15:22