Epson najavljuje svoj prvi 24-inčni pisač za sublimaciju boja, SureColor SC-F500

Epson je najavio novi SC-F500, 24-inčni pisač za sublimaciju boja, stvoren za pomoć promotivnim kućama, foto laboratorijima, proizvođačima odjeće i fotokopiraonama da povećaju izbor usluga koje nude kupcima, zahvaljujući fleksibilnom i kvalitetnom tisku.
Proširite poslovne mogućnosti visokokvalitetnim ispisom velikog broja poklona i promotivnih proizvoda.

Bez obzira proizvode li se tiskani etuiji za mobitele, krigle, podloge za miševe, majice ili jastuci, SC-F500 nudi brzinu, pouzdanost i niske ukupne troškove vlasništva (TCO) malim tvrtkama, a za njegovo postavljanje, upravljanje i održavanje nije potrebno specijalno znanje.

SC-F500 je dio Epsonovog cjelovitog end-to-end rješenja za ispis, koje uključuje tintu, software i papir. Svi elementi dizajnirani su za rad u savršenom skladu.

Kako bi tvrtke bile prilagodljive i na vrijeme odgovarale na sve potrebe kupaca, SC-F500 je jednostavan za upotrebu i nudi veliku produktivnost i efikasnost. To postiže funkcijama koje nadopunjuju Epsonovu etabliranu tehnologiju sublimacije boja, uključujući:

  • Rješenje nadopunjive bočice tinte (bočice od 140 ml mogu se koristiti i prilikom tiskanja)
  • Mogućnost Wi-Fi povezivanja (po prvi put u Epsonovom asortimanu za sublimaciju boje)
  • Automatsko prebacivanje medija (s lakoćom se prebacite između isječenih listova i rola papira)
  • Epsonov LFP Accounting Tool (za točno izračunavanje troškova tiskanja)
  • Štitnik za glavu (za sprečavanje prašine)
  • 4.3-inčni ekran osjetljiv na dodir (za lakšu upotrebu)
Neil Greenhalgh, voditelj proizvodnje za Epson Europe, ovom prilikom je izjavio: „Uzbuđeni smo što možemo ponuditi ovaj pisač za sublimaciju boja koji bi trebao stvoriti nove mogućnosti za mnoge male tvrtke. Ovo je prvi 24-inčni pisač u našem asortimanu proizvoda za sublimaciju boja. Ono što nas najviše veseli je broj različitih primjena koje omogućava SC-F500 - opseg poklona i promotivnih artikala koji se mogu proizvesti zaista je impresivan. Također, uvjereni smo da će niz novih i poboljšanih funkcija koje smo uveli, uključujući i rješenje s nadopunjivim bočicama tinte, pomoći tvrtkama da dulje opstanu, uz minimalnu količinu potrebnih korisničkih intervencija. To će svakako biti od koristi ambicioznim vlasnicima malih tvrtki koji žele ostvariti prednost nad konkurencijom, a koji pritom ne žele zapošljavati stručno osoblje."

SureColor SC-F500 će biti dostupan u listopadu.
Datum objave: 4.9.2019., 9:09