A' Design Award & Competition za najbolja dizajnerska rješenja


A' Design Award & Competition jedno je od najvećih svjetskih godišnjih natječaja kada je riječ o dizajnu, u sklopu kojeg se nagrađuju najbolji dizajneri, arhitekti te tvrtke posvećene dizajnu.
A' Design Award & Competition jedan je od najvećih svjetskih godišnjih natječaja kada je riječ o dizajnu, u sklopu kojeg se nagrađuju najbolji dizajneri, arhitekti te tvrtke posvećene dizajnu. A' Dizajn nagrade dodjeljuju se u ukupno 104 kategorije, pri čemu je fokus na inovacijama, tehnologijama, dizajnu i kreativnosti. Svaka kategorija ima različite kriterije i način vrednovanja.
Radove ocjenjuje stručni ocjenjivački žiri koji čine renomirani dizajneri, ugledni akademici, predstavnici medija te potvrđeni profesionalci, a  ocjenjivanje je anonimno.

Cilj A' Design Award & Competition natjecanja je promoviranje i prepoznavanje najboljih dizajnerskih radova u svim kreativnim disciplinama, diljem svijeta, kako bi se potaknulo i inspiriralo dizajnere, tvrtke i brendove na stvaranje superiornijih proizvoda i projekata korisnih za društvo.
Prijave za ovogodišnji natječaj traju do 28. veljače, a rezultati će biti objavljeni 15. travnja, uz napomenu da prijavljeni radovi moraju biti dizajnirani u posljednjih 10 godina.
Datum objave: 23.1.2015., 12:34