Djeca 5. jubilarni put dizajniraju ambalažu Dukat mlijeka

Pobjednički radovi prošlogodišnjeg natječaja


Tvrtka Dukat, renomirani proizvođač mlijeka i mliječnih proizvoda raspisala je peti, jubilarni kreativni likovni natječaj "Volim mlijeko".
Cilj ovog nacionalnog i višegodišnjeg projekta jest skretanje pažnje roditeljima, učiteljima i djeci na važnost pravilne i uravnotežene prehrane, pravilne uhranjenosti i stjecanja zdravih prehrambenih navika.
"Ovogodišnjom temom natječaja "Nacrtaj mliječne brkove" želimo skrenuti pažnju djece i odraslih kako pravilna i uravnotežena prehrana ujedno može biti i zabavna, jednako kao i zajednički trenuci provedeni oko stola. Djeca mogu nacrtati sebe, mamu, tatu, sestru, brata, svoje kućne ljubimce, bake i djedove  ili pak sve zajedno, i svakoga od njih ukrasiti mliječnim brkovima,  pojašnjavaju u Dukatu.

Natječaj traje do 4. studenog 2016., a sudjelovati mogu svi učenici od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola u Republici Hrvatskoj. Radovi s najkreativnijim i najsmješnijim mliječnim brkovima krasit će ograničeno izdanje Dukat trajnog mlijeka u višeslojnoj kartonskoj ambalaži.  Jer što je mlijeko bez brkova? Više detalja možete pronaći na www.volim-mlijeko.hr

Partner projekta je Muzej suvremene umjetnosti Zagreb, a podršku projektu i ove godine dalo je Ministarstvo zdravlja
 

 

Datum objave: 28.9.2016., 8:30