Otvoreni natječaji za najbolji tiskarski proizvod


Želeći ukazati na iznimnu važnost tiska u gotovo svim segmentima poslovanja te pokazati i promovirati mogućnosti i dosege domaće i regionalne tiskarske industrije, Institut za ambalažu i tiskarstvo Tectus – IatT raspisao je prvi natječaj za najbolji tiskarski proizvod u Hrvatskoj i regiji, CROprint i REGprint.
Na natječajima mogu sudjelovati proizvođači tiskarskih proizvoda (tiskari), marketinške i dizajnerske agencije, samostalni dizajneri, izdavačke kuće te korisnici tiskarskih usluga.  Natječaji su otvoreni do 29. siječnja 2016.

Predstavljanje nominacija i dodjela nagrada održat će se 3. ožujka 2016., u sklopu prvog festivala tiska PRINT.Fest 2016 – Dani s Gospodinom Printom, koji se 3. i 4. ožujka održava u Zagrebu, u hotelu Sheraton.
Cilj natječaja je promovirati, istaknuti i nagraditi tehnološku i tehničku izvedbu, motivirati tiskare da prošire tehničke i kvalitativne granice tiskarske industrije, isticati tiskarski proizvod kao snažno sredstvo marketinga i promocije, motivirati korisnike tiskarskih usluga da biraju kvalitetan tiskarski proizvod...

IatT stoga poziva sve domaće i regionalne tiskare da se prijave na natječaj i pokažu svoje dosege i mogućnosti.
Pročitajte više o natječajima: CROprint i REGprint.
Datum objave: 12.1.2016., 9:49