Grafik.net dovršio dvije nove instalacije


Tvrtka Grafik.net nedavno je završila instalaciju još jednog EngView Package&Display Designer Standard paketa. Programski paket instaliran je u tvrtku Belinamont d.o.o. iz Krapinskih Toplica, u kojoj je Grafik.net već instalirao pisač Durst P10 i Zund G3 rezač.
EngView Package & Display designer Suite posebno je razvijeni i višestruko nagrađivani programski paket za izradu kutija i POS/POP stalaka. Jednostavna upotreba, pregršt mogućnosti, integrirani Adobe Ilustrator Plug-in te 3D prikaz samo su neke značajke ovog alata dostupne su svakoj verziji paketa.

Belinamont  je renomirani hrvatski distributer tehničkih tekstila, pribora za izradu cerada, dijelova za tende i repromaterijala za digitalni tisak velikog formata te kontinuirano ulaže u najkvalitetniju opremu kako bi zadržala jednu  vodećih pozicija na tržištu digitalnog tiska velikih formata.  Razvoj tržišta i sve izraženija potreba kupaca za kvalitetno izrađenim POS/POP materijalima zahtijeva ubrzavanje i olakšavanje svih koraka u procesu izrade.

Uz instalaciju EngView Package&Display Designer Paket, Grafik.net je polovinom prosinca završio i instalaciju 189. Kodak CTP sustava na području Adriatik regije, a 83. u Hrvatskoj. Kodak CTP sustav instaliran je u tiskari Stega tisak, koja je jedan od najstarijih Grafik.net-ovih korisnika. Novoj instalaciji prethodilo je punih 12 godina unosnog rada i znalačkog korištenja Kodak-ovih CTP sustava.
Kodak Trendsetter 800 X karakterizira eksterni termalni osvjetljivač ploča, square spot, dinamički autofokus, temperaturna kompenzacija te brzina od 42 B1 ploče/h.
Datum objave: 20.12.2016., 9:23