Nova linija Franck Superiore čajeva u premium ambalaži

Franck d.d., renomirani hrvatski proizvođač čajeva, predstavio je nedavno svoju novu Superiore liniju čajeva, dostupnu u kafićima i ostalim ugostiteljskim objektima. Riječ je o premium liniji čajeva koju odlikuje raznovrsnost okusa i najkvalitetniji sastojci, ali i ista takva ambalaža.

Novi, premium izgled ambalaže Superiore linije čajeva potpisuje dizajnerski tim Imago reklamne agencije, koji je uspio svu kvalitetu čajeva prikazati i kroz dizajn ambalaže. Osnovu ambalaže čini tamna pozadina koja govori o ekskluzivnom proizvodu koji odiše profinjenošću. S druge strane, pogled privlače ilustracije jednostavnih linija i upečatljivih boja, specifične za svaki Superiore okus, čime se stvara prava vizualna harmonija cijele ambalaže.
Dizajneri su ovaj put razmišljali i unutar vanjske ambalaže pa je tako nosač čajne vrećice dobio potpuno novi dizajn usklađen s glavnim vizualom, ali i veću funkcionalnu ulogu.
Kreirana za istinske ljubitelje čaja, Franck Superiore linija premium čajeva donosi 11 čarobnih okusa.
Distribucija Franckovih Superiore čajeva već je započela pa u njihovim okusima već mogu uživati i posjetitelji kafića i ostalih ugostiteljskih objekata diljem Hrvatske.
Datum objave: 2.11.2015., 15:28