Mališani iz BiH dizajniraju ambalažu Dukatova mlijeka


Tvrtka Dukat BiH pokrenula je zanimljiv i edukativan projekt za učenike osnovnih škola od prvog do petog razreda u Bosni i Hercegovini pod nazivom "Ovako izgleda moje Dukat mlijeko".

Cilj projekta je potaknuti kreativan i natjecateljski duh kod djece, da svojom maštom i umjetničkim izrazom dizajniraju ambalažu proizvoda koji svaki dan konzumiraju. Najkreativniji rad, koji će odabrati stručni ocjenjivački sud, bit će otisnut na ambalaži Dukatova mlijeka i naći se u trgovinama diljem BiH, priopćeno je Dukata BiH.
Skicu ambalaže mlijeka učenici mogu preuzeti s web adrese http://mojedukatmlijeko.ba, na nju trebaju nacrtati svoj prijedlog, te rad poslati na adresu: VIA MEDIA d.o.o. Vrbaska 1, 71000 Sarajevo ili ga skenirati i poslati elektronskom poštom na mojedukatmlijeko@dukat.ba.
Dukat BiH će nagraditi školu iz koje dolazi najbolji rad suvremenim informatičkim kabinetom, a talentirani mladi autor također će dobiti vrijedne nagrade.
Projekt koji su odobrili Federalno ministarstvo obrazovanja i nauke FBiH i Ministarstvo prosvjete i kulture RS trajat će do 2. listopada 2013. godine.
Datum objave: 10.9.2013., 12:15