Časopis Ambalaža/REGprint i u online izdanju

Nakon 21 godine kontinuiranog izlaženja, Vaš i naš časopis Ambalaža/REGprint, uz redovito tiskano izdanje, od prvog ovogodišnjeg broja koji izlazi 30. ožujka, a zahvaljujući prednostima modernih tehnologija, bit će dostupan i u online izdanju putem pretplate.

"Na ovaj korak odlučili smo se iz nekoliko razloga. Želja nam je, prije svega, omogućiti lakši pristup časopisu te jednostavnije pretraživanje sadržaja, odnosno učiniti ga dostupnim svima koji to žele u svakom trenutku. Online izdanje omogućit će i brže cirkuliranje ideja i spoznaja", ističe Drena Milijević, glavna urednica časopisa koja je inicirala pokretanje online izdanja svjesna nužnosti praćenja suvremenih tehnologija.

Tiskano izdanje i dalje će se pretplatnicima slati kao 2u1 časopis, dok će kod e-izdanja postojati i mogućnost odvojene pretplate.

Pristup sadržaju časopisa vrlo je brz i jednostavan. Prilikom prve kupnje pretplate svaki korisnik kreira svoj Adobe ID, nakon čega je na računalu ili mobilnom uređaju potrebno instalirati i autorizirati program za čitanje online izdanja Adobe Digital Editions. Više...



Datum objave: 24.3.2016., 9:18