« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2016

Nenadmašna kvaliteta slike i produktivnost

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je novu seriju profesionalnih tintnih pisača širokog formata imagePROGRAF PRO.
Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, predstavio je novu seriju profesionalnih tintnih pisača širokog formata imagePROGRAF PRO. Novi uređaji imagePROGRAF PRO-2000 i imagePROGRAF PRO-4000 osmišljeni su da ponude zapanjujuću kvalitetu slike profesionalnim fotografima te su prikladni za širok spektar primjene u grafičkoj industriji. Novi uređaji imagePROGRAF PRO-4000S i imagePROGRAF PRO-6000S nude brz i pouzdan tisak tiskarama koje rade poslove velikog opsega u kojima je potreban tisak fotografske kvalitete – uključujući postere, natpise i platna.

Vrhunska kvaliteta slike za profesionalne korisnike

Uređaji s 12 boja PRO-2000 i PRO-4000 omogućuju savršen tisak fotografija zabilježenih Canonovim fotoaparatima EOS, uz potpunu reprodukciju čistoće i tekstura. Zahvaljujući Canonovoj jedinstvenoj tehnologiji ulaza i izlaza te značajki Crystal-fidelity, fotografije izgledaju jednako vjerno u tisku kao što izgledaju zabilježene na fotoaparatu. Dostupni u dvije širine (24” i 44”), uređaji PRO-2000 i PRO-4000 atraktivnog su crnog dizajna s dojmljivom crvenom crtom koja ih povezuje s Canonovim digitalnim fotoaparatima EOS. Novi uređaji koriste novorazvijene pigmentne tinte LUCIA PRO da bi ispunili očekivanja najzahtjevnijih fotografa i grafičkih umjetnika te transparentnu tintu Chroma Optimiser za unaprjeđenje otiska na sjajnom papiru.

Mathew Faulkner, europski voditelj marketinga Grupe za tisak širokog formata u tvrtki Canon Europe kaže: “U Canonu razumijemo važnost sitnih detalja i vjernih boja za profesionalne korisnike. Čak i fotografije snimljene fotoaparatima srednjeg razreda mogu biti vrlo visoke razlučivosti, što u spoju s mogućnostima današnjih programa za obradu slike zahtijeva vrlo precizan tisak s dosljedno vjernim bojama. Snažna tehnologija koju donose novi uređaji PRO-2000 i PRO-4000 ne samo da nudi nevjerojatnu reprodukciju slike, nego omogućuje da uređaji budu kompaktnih dimenzija, što ih čini savršenima za bilo koji ured, studio ili pak odjel za dizajn.”

Nenadmašna učinkovitost za tiskare
Uređaji PRO-4000S i PRO-6000S također su dostupni u dvije širine (44” i 60”), a mogu se pohvaliti ergonomskim, kompaktnim dizajnom savršenim za tiskare koje se vječno bore s vremenskim i prostornim ograničenjima u grafičkoj industriji, oglašavanju i kreativnom sektoru. Uz snažan pogon L-COA PRO koji je u mogućnosti s lakoćom obraditi velik broj podataka i fotografija visoke razlučivosti, novi uređaji omogućuju tisak posterske kvalitete dvostruko većom brzinom u odnosu na postojeće uređaje imagePROGRAF s 8 boja. Potpune mogućnosti povezivanja i Wi-Fi veza osiguravaju optimalnu produktivnost u različitim okruženjima.

Mathew Faulkner nastavlja: “Bez obzira radi li se o tiskarama ili odjelima za tisak u maloprodaji ili obrazovanju, trend prema većoj operativnoj učinkovitosti i tiskanju na zahtjev sve je izraženiji. Raste apetit ne samo za visokom kvalitetom slike, nego i za jednostavnim korištenjem i učinkovitim upravljanjem medijima za tisak, kao i za visokom brzinom i mogućnošću tiska bez prekida – sve da bi se podržao tisak velikog obujma. Ovi zahtjevi traže i snažan i pouzdan uređaj za ispis širokog formata. Uređaji PRO-4000S i PRO-6000S nude brzinu, preciznost i živost boja, što ih čini savršenima za komercijalne tiskare i okruženja koja tiskaju za vlastite potrebe.”

Novi uređaji opremljeni su Canonovom jedinstvenom tehnologijom dvije trake da bi podržali neprekinuto ulaganje papira i preuzimanje otisnutih materijala. Izravan tisak s USB memorijskih uređaja omogućuje brzo i jednostavno ispisivanje. Serija imagePROGRAF PRO dodatno je poboljšana novom, preciznom ispisnom glavom širine 1,28” i spremnicima za tintu visokog kapaciteta, što omogućuje brz rad, bez prekida.
Izvor: Canon Croatia d.o.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: