« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2016

Canon na sajmu FESPA 2016

Bezgranična kreativnost u ispisu

Da je vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, Canon Europe je pokazao i na sajmu FESPA Digital 2016 , koji se početkom ožujka održao u Amsterdamu. koje sve prilike TISAK može potaknuti u kreativnim djelatnostima?
Izvor: Canon Croatia d.o.o.U svojem terenskom dizajnerskom studiju na sajmu FESPA Canon je posjetiteljima pružio priliku da dožive putovanje od osmišljavanja dizajna do završnog ispisanog medija. Prilikom demonstracija prikazane su i maštovite i umjetničke mogućnosti koje nudi Canonov portfelj uređaja za ispis na širokom formatu, uključujući europsku premijeru dva nova svestrana plošna pisača Océ Arizona 1280 XT i Océ Arizona 1280 GT. Canon je predstavio i novu seriju pisača širokog formata koji nude revolucionarnu sveobuhvatnu tehnologiju.

Uz to, Canon je pokazao kako eksperimentiranje s novim aplikacijama može otvoriti prilike na tržištu pomoću novih linija proizvoda s velikom maržom ili ostavljanjem snažnijeg dojma u marketingu i komunikacijama. Istovremeno se kroz svjedočanstva korisnika moglo saznati kakvu cjelovitu partnersku uslugu pruža Canon, uključujući strateško savjetovanje, obuku i vođenje te stalno pružanje podrške koja tvrtkama može pomoći da stvore kreativne radove i ostvare planove budućeg rasta.

     
 

Canon Vas poziva da 4. svibnja u Dvorcu Mokrice doživite svijet tiska širokog formata

Canon Adria i Canon Croatia sa zadovoljstvom Vas pozivaju na događaj Wide Format End-user Conference 2016 koji će se 4. svibnja održati u Dvorcu Mokrice u susjednoj Sloveniji.

Canon je danas jedan od vodećih dobavljača rješenja za tisak širokog formata – i jedini kod kojega ćete lako pronaći rješenja za sve svoje potrebe. To posebno vrijedi za područja CAD-a i GIS-a, tisak materijala za prodajna mjesta i grafičku industriju.

Stručnjaci iz tvrtki Canon Adria i Canon Croatia i njihovi gosti ­Rob Koenen i Oleksandr Makovsky iz tvrtke Canon CEE, na tom će događaju približiti uzbudljiv svijet ­Canonovih uređaja za tisak širokog formata koji korisnicima omogućuju da unutar tvrtke brzo, jednostavno i povoljno pripreme tiskane materijale širokih formata, a tiskarama da ponude napredan skup profitabilnih usluga.

Na samom događaju sudionici će i sami moći isprobati nekoliko vrhunskih uređaja za tisak širokog formata koji će biti pripremljeni za rad, uz stručnjake iz Canona koji će rado odgovoriti na sva pitanja.

Rezervirajte svoje mjesto već danas – kontaktirajte Igora Legca, partner menadžera B2B iz tvrtke Canon Croatia putem e-mail adrese igor.legac@canon.hr.
 
     


Canon je na sajmu FESPA pokazao i svoja rješenja za 3D ispis koja su vodeća na tržištu. Kupci iz kreativnih djelatnosti, arhitekture ili oni koji se bave ispisom mogli su vidjeti kako rješenja za 3D ispis mogu potaknuti bolju komunikaciju, dizajnerske ideje i donijeti nove izvore prihoda. Canon sa svojom bogatom iskustvom u pružanju usluga i podršci nudi cjelovita rješenja vezana uz robusnu tehnologiju 3D ispisa.

Na svojemu štandu na sajmu FESPA, Canon je prikazao vodeće proizvode na tržištu, među kojima se nalaze i:
  • Océ Arizona 1280 XT, plošni uređaj za tisak širokog formata
  • Océ ColorWave 700, uređaj za tisak širokog formata u boji na beskonačnu traku
  • DreamLabo FS 5000, tintni (inkjet) uređaj za produkcijski ispis fotografija

“Ovo je jedno od najuzbudljivijih vremena za bavljenje ispisom”, rekao je Mathew Faulkner, europski voditelj marketinga u grupi za ispis širokog formata u Canonu Europe. “Fokusirani smo na poticanje pružatelja usluga ispisa da budu kreativniji, ambiciozniji i inovativniji u svom radu i u proizvodima koje mogu ponuditi korisnicima. Ove godine na sajmu FESPA pružateljima usluga ispisa pokazali smo da kreativnost nije ograničena ispisom – zapravo je mogućnost ispisa na bilo koju vrstu materijala prava prilika za njihov rast i razvoj poslovanja. Bilo nam je zadovoljstvo pozdraviti posjetitelje na našem štandu i pomoći tvrtkama da iskoriste nove ideje i prilike za rast”.

Posebnu notu Canonovom nastupu dodalli su stručnjaci iz kreativnih, obrazovnih i proizvodnih sektora koji su objasnili kako se podržavaju strateški poslovni ciljevi i kako tvrtke rastu potpomognute snažnim partnerstvom i snagom ispisa.

Na štandu su posjetiteljima bili na raspolaganju sljedeći stručnjaci: Tako su svojom stručnošću Canonov izložbeni prostor upotpunili: Clive Booth – fotograf, dizajner i filmaš s bogatim iskustvom u fotografiji, od modnih fotografija do portreta; Dag Myrestrand – glavni izvršni direktor norveške tvrtke Bitmap za fotografiranje, snimanje filmova i kreativne usluge ispisa; Gary Dixon, Lintec Graphic Films / Vitrographic – međunarodni proizvođač naprednog filma bez PVC-a na koji se može ispisivati, a koristi se za posebne industrijske primjene na staklo, uključujući inovativne proizvode za korporativne interijere, arhitektonski dizajn i maloprodajne trgovine te Jos Laugs s Umjetničke akademije u Maastrichtu.

Posjetitelji Canonova izložbenog prostora mogli su istražiti i kreativne mogućnosti ispisa s Canonovom najnovijom publikacijom Think Creative (Razmišljaj kreativno), koja je bila dostupna i u tiskanom obliku.

Izvor: Canon Croatia d.o.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: