« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2016

Inspiracija za rast i razvoj uz proširene mogućnosti primjene

Canon Europe svojem je portfelju proizvoda imagePRESS dodao dva nova digitalna tiskarska stroja – Canon imagePRESS C850 i C750. Više od 3000 instaliranih imagePRESS strojeva u regiji EMEA rezultat su Canonovh težnji da pomognu korisnicima doseći novu razinu produktivnosti, kvalitete i fleksibilnosti.
Canon Europe, renomirani svjetski ponuđač slikovnih rješenja, dodao je svojem portfelju proizvoda s vrha ponude imagePRESS dva nova digitalna tiskarska stroja – C850 i C750. Kao odgovor na potrebe kupaca za prilagodljivijim tiskarskim strojevima koji dosljedno nude visoku kvalitetu ispisa, vrhunske performanse i dokazanu pouzdanost u malom, ali robusnom izdanju, serija imagePRESS C850 inspirirat će komercijalne tiskare i korporativne reprografske odjele (CRD - corporate reprographic departments) da prošire svoje mogućnosti i osvijeste svoje ambicije rasta poslovanja.
Novi tiskarski strojevi savršeni su za korisnike s uobičajenim količinama tiska do 170 000 A4 stranica
Novi su tiskarski strojevi savršeni za korisnike s uobičajenim količinama tiska do 170 000 A4 stranica. Inovacije i mogućnosti koje pisači nude s ciljem podizanja učinkovitosti u okruženjima masovnog ispisa i u potpunosti dovršenih produkcija su:
• dosljedna brzina tiska od 85 str/min, odnosno 75 str/min na medijima do 220 gsm i izvrsne performanse u primjenama na različitim medijima do 300 gsm
• mogućnost automatskog tiska dvostranih natpisa, čime se otvaraju novi izvori prihoda
• novi uzorak pregledavanja od 190 crta po inču omogućuje tisak predivnih slika
• poluautomatska registracija stranica koja omogućuje operateru da se bavim drugim aktivnostima s dodanom vrijednosti
• dodatne mogućnosti završne obrade omogućuju nove i vrijednije primjene
• novi PRISMAsync verzije 5.0 osigurava optimalne sukupne performanse tiskare.

Sveobuhvatne mogućnosti primjene
“Canon želi povećati samopouzdanje korisnika kada je u pitanju hvatanje u koštac s budućnosti. Namjera nam je inspirirati pružatelje usluga tiska da stvore vlastitu viziju svog kreativnog i komercijalnog potencijala. Mi im nudimo odgovarajuće tehnološke inovacije koje će im pomoći da tu viziju i ostvare te transformiraju poslovanje. U samo dvije godine u regiji EMEA instalirali smo više od 3000 imagePRESS strojeva i tako pomogli korisnicima da dosegnu novu razinu produktivnosti, kvalitete i fleksibilnosti, podupirući time i njihov rast. Ovim novim modelima imagePRESS-a unaprijedili smo performanse i sveobuhvatne mogućnosti primjene tako da još veći broj tiskara može iskoristiti svoj komercijalni potencijal”, ističe Mark Lawn, direktor profesionalnih rješenja za ispis u tvrtki Canon Europe.
Serija imagePRESS C850 može dvostrano otisnuti natpise, ispisivati na omotnice standardne veličine i otiskivati uzorke iznimne kvalitete na teksturirane podloge, pa se pružatelji usluga tiska mogu bez bojazni okušati i u nekim drugim, isplativijim područjima primjene i privući nove kupce. Zahvaljujući mogućnosti rada s podlogama od 52 do 300 gsm i održavanja maksimalne brzine do 220 gsm, modeli C850/C750 jednostavno se hvataju u koštac s cijelim nizom uobičajenih poslova, od tiska brošura i pozivnica do postera i personaliziranih direktnih marketinških materijala.

Proširena ponuda poslova dorade
Poboljšan laser i novi uzorak pregledavanja od 190 crta po inču zajedno s Canonovim tonerom Consistently Vivid (CV) osiguravaju izvanrednu kvalitetu tiska na svakoj stranici, bez obzira na trajanje i broj stranica. Poluautomatskom tehnologijom registracije pojedinih stranica poboljšava se učinkovitost tiskara i u samo pet minuta postiže precizna registracija medija.
Uvrštavanje novog rezača za prednji rub knjižica u nove strojeve, odnosno dodatka za izradu rupica i presavijanje tijekom tiska, daje pružateljima usluga ispisa mogućnost proširenja ponude završne dorade, zahvaljujućima kojima svojim korisnicima mogu ponuditi ljepše i vrjednije otisnute dokumente. Proširujući raspon ugrađenih mogućnosti poslova dorade, Canonovih, ali i drugih proizvođača, korisnici sada mogu odabrati integraciju rezanja pomoću tri noža, savršen uvez do 200 listova, klamanje do 100 stranica kao kod bilježnica, spiralni uvez i izradu knjižica uz višestruko presavijanje.
Novi tiskarski strojevi Canon imagePRESS C850/C750 su u regiji EMEA dostupni od listopada 2016. godine.

Izvor: Canon Europe
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: