« Povratak na sadržaj Broj 3 | Godina 2015

Sistrade® Web2Print

Rješenje za optimizaciju poslovanja

Jeste li zasićeni dugotrajnim izradama ponuda? Primate li beskonačne upite vezane uz narudžbe? Ili gubite posao dok druge tvrtke nude online narudžbe? Rješenje Web2Print portugalske tvrtke Sistrade nudi odgovor na navedene probleme.
Sistrade® Web2Print je softver u potpunosti baziran na webu koji omogućuje tiskarskoj industriji održati jednostavan kontakt s klijentima 24 sata dnevno. Softver nudi klijentima mogućnost trenutačne narudžbe. Klijent može birati pro­izvod iz kataloga, kreirati proizvod, odabrati specifičnu opremu i datum isporuke u samo nekoliko minuta.
Integriran s MIS/ERP softverom u potpunosti baziranom na webu. Sistrade® Web2Print je integriran s MIS/ERP Sistrade® softverom koji omogućuje pristup svim značajkama kroz internetski preglednik. U vrlo kratkom roku klijent online izvršava narudžbu, obavlja plaćanje te mu se izdaje račun. Nakon plaćanja ERP će automatski generirati narudžbu i kreirati odgovarajući radni nalog za pokretanje procesa proizvodnje u najkraćem mogućem roku.
Prednosti. Rješenje Sistrade® Web2Print pridonosi ubrzavanju poslovnih procesa i oslobađanju radnih resursa za druga područja, osiguravajući konkurentnije cijene za standardne poslove. Također pridonosi uspješnom upravljanju promotivnim kampanjama radi smanjenja zaliha materijala ili ciljane promocije i prodaje željenih proizvoda i usluga.
Proširite tržište. Rješenje Sistrade® Web2Print dostupno je na različitim jezicima, što omogućava tiskarama prodaju proizvoda u različitim zemljama s velikom uštedom vremena.
Jednostavno za konfiguraciju i upravljanje. Sistrade® Web2Print ne zahtijeva IT vještine, ni kod klijenta niti kod administratora. Administratori mogu jednostavno konfiguritati i upravljati web-to-print platformom kroz modul, integriranom s MIS/ERP Sistrade® softverom, što im omogućava modifikaciju dizajna i kataloga, upravljanje narudžbama, preuzimanje datoteka koje su korisnici postavili... Ujedno im omogućava i statističke podatke kao primjerice informacije o proizvodima za koje je iskazan najveći interes.

Sistrade na putu oko svijeta
Svojim učinkovitim rješenjima Sistrade je u prvoj polovici ove godine sudjelovao na brojnim stručnim događanjima kako bi što širu ciljanu skupinu još detaljnije upoznao s dobrobitima rješenja koja nudi.
U siječnju su, zajedno s njemačkom partnerskom tvrtkom Falcon Industrial service GmbH, specijaliziranom za sigurnosni tisak, sudjelovali na High Security Printing Asia 2015 (HSP) konferenciji održanoj na Filipinima. Zajednički su prezentirali mogućnosti Sistrade® MIS softvera namijenjenog upravo segmentu sigurnosnog tiska.
Rast tržišta sigurnosnog tiska doprinio je odluci o sudjelovanju Sistradea i na High Security Printing konferenciji održanoj u ožujku u Mađarskoj, na kojoj je također predstavljen Sistrade® MIS softver, čije su glavne karakteristike modularnost te efikasnost, kvaliteta i sigurnost cijelog poslovnog sustava.
Tijekom travnja Sistrade je bio dijelom jednog od najvećih sajmova za grafičku i ambalažnu industriju za područje Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike, Gulf Print & Pack 2015, održanom u Dubaiju. Na sajmu na kojem je izlagalo 1700 tvrtki i koji je posjetilo više od 10 tisuća ljudi, Sistrade je predstavio posljednju verziju Sistrade® MIS|ERP alata čije su najnovije karakteristike posebno prilagođene i dorađene za potrebe proizvodnje ambalaže i etiketa. Isti alat predstavljen je i na konferenciji ANFEC, održanoj na Ibizi, a na kojoj se svake godine predstavljaju najnovije strategije i rješenja vezana uz tisak etiketa.
Drugu godinu zaredom Sistrade je sudjelovao na festivalu ambalaže FEST.A CROPAK u Zagrebu, u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo Tectus-IatT, tvrtke Tectus i časopisa Ambalaža/REGprint iz Zagreba, gdje je u sklopu teme o trendovima u proizvodnji suvremene i održive ambalaže, domaćim i regionalnim proizvođačima ambalaže i tiskarima također predstavio Sistrade® MIS|ERP alat koji je u potpunosti temeljen na webu putem clouda, a za korištenje je dovoljno imati pametni telefon ili tablet.Održivost na prvom mjestu
S obzirom da električna energija, voda i plin, sa stalnim porastom cijena i pitanjima povezanima sa zaštitom okoliša postaju sve vrjedniji resursi, tvrtke su svjesne važnosti smanjenja potrošnje energije, no što mogu učiniti? Iz tog razloga Sistrade je početkom godine najavio da radi na razvoju novog alata za upravljanje energijom (Energy Management Tool) koji omogućuje kontrolu potrošnje energije, kao i identificiranje troška koji uzrokuje potrošnja veća od očekivane, što omogućuje poduzimanje adekvatnih i prikladnih akcija.
Cilj svega je poboljšati energetsku učinkovitost, što zahtijeva visoku kontrolu, praćenje podataka na jednostavan i automatiziran način, a zatim analizu podataka i djelovanje u skladu s tim. Taj alat od velike je važnosti za tvrtke ako žele dobiti certifikat ISO 50001 čiji je jedan od glavnih zahtjeva “integrirati gospodarenje energijom u svoje sveukup­ne napore za poboljšanjem kvalitete i upravljanje okolišem”.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: