« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2015

Iznimna kvaliteta širokog formata: Océ ColorWave 500 i 700

Bogat portfelj Canonovih uređaja za ispis u boji širokog formata upotpunjen je dvama novim mode­lima, namijenjenima za velik broj različitih primjena.
Canon Europe nedavno je predstavio dva nova sustava u boji visokih performansi koji dolaze u obliku pisača i višefunkcijskog uređaja: Océ ColorWave 500, namijenjen radnim grupama, te Océ ColorWave 700, osmišljen za širok spektar primjena u grafičkoj industriji.
Pisači su osmišljeni da omoguće velik broj visokokvalitetnih primjena pružateljima usluga tiska, radnim grupama u tvrtki uključujući one na udaljenim lokacijama, te središnjim reprografskim uredima koji traže otisak na beskonačnu traku otporan na vodu i suh odmah po ispisu. Oba pisača koriste najnoviju inačicu tehnologije Océ CrystalPoint za tonerski tisak visoke brzine s izvrsnim prianjanjem na standardne i posebne ispisne medije, visokom kvalitetom otiska i čistom zamjenom potrošnog materijala.

Širok spektar primjene
Océ ColorWave 500 namijenjen je primjenama u CAD-u, GIS-u i produkciji u proizvodnim, arhitektonskim, konstrukcijskim, dizajnerskim i reprografskim djelatnostima. Sustav dolazi s mogućnošću sigurnog povezivanja sa servisima u oblaku i ugrađenim kontrolerom s Windowsima 8, što ga čini savršenim za okruženja s više korisnika, poput tvrtki i državnih ustanova. Za veću sigurnost podataka postoji i mogućnost ugradnje uklonjivih dvostrukih čvrstih diskova.
Océ ColorWave 700 namijenjen je pak tvrtkama s većim volumenom ispisa, uključujući reprografiju, tisak znakova i plakata te ispis unutar organizacije u državnim ustanovama i djelatnostima kao što su obrazovanje, maloprodaja, ugostiteljstvo ili oprema za maloprodaju. Njegove jedinstvene značajke čine ga svestranim uređajem za grafičku industriju i omogućuju organizacijama da posluju na inovativan način. Océ ColorWave 700 nudi poboljšanu podršku za različite vrste medija za tisak, kao i optimizacijski proces za posebne medije. Podržava medije debljine do 0,8 mm, što ga čini prikladnim za jedinstveno širok spektar grafičkih primjena, uključujući tisak na velika platna, tapete i plakate.
Oba uređaja nude integraciju sa servisima u oblaku, podršku za više korisnika, siguran radni proces, opcionalni ugrađeni skener te niz integriranih mogućnosti završne obrade. U svakom trenutku u uređajima se može nalaziti do šest traka različitih medija, što im omogućuje da ispisuju različite zadatke bez potrebe za promjenom traka. Dvostruki čvrsti diskovi i brzi procesori ubrzavaju obradu datoteka, a automatsko otkrivanje vrste medija i održavanje slikovnog mehanizma povećavaju kvalitetu tiska i smanjuju potrebu za održavanjem. Ta svestranost u spoju s jednostavnim korisničkim sučeljem, visokom razlučivošću i brzinom omogućuje tvrtkama da budu kreativnije i prošire ponudu svojih proizvoda i usluga u nova, profitabilna područja.
“Canon je osmislio Océ ColorWave 500 i 700 imajući na umu uspješne radne procese”, kaže Yuichi Miyano, direktor grupe za tisak širokog formata u tvrtki Canon Europe.
“Oba uređaja izgrađena su na filozofiji najviše moguće produktivnosti uz zauzimanje najmanjeg mogućeg prostora kako bi se mogli koristiti za iznimni spektar kreativnih primjena uz najmanje moguće obučavanje korisnika i u gotovo svakom poslovnom okruženju. Naši korisnici već koriste uređaje ColorWave kao središnje radne postaje u svom poslovanju za tisak različitih stvari – od tehničkih crteža u boji i ilustracija pa do kampanja s velikim posterima. Océ ColorWave 500 i Océ ColorWave 700 proširuju tu uspješnu ponudu, dodajući još više mogućih primjena, kao što je personalizirani tisak tapeta.”
Océ ColorWave 500 i Océ ColorWave 700 mogu se naručiti od kraja veljače 2015. godine kod Canonovih partnera širom Europe.

Izvor: Canon Croatia d.o.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: