« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2015

Canon imagePRESS C600i – najbolji produkcijski tisak

Canon je nedavno predstavio imagePRESS C600i, koji donosi produkcijsku tehnologiju i otisak u boji vrhunske kvalitete, A namijenjen je uredima te malim i srednjim tvrtkama.
Canon je u veljači objavio novo proširenje svog portfelja uređaja imagePRESS predstavljanjem modela imagePRESS C600i.
Donoseći najbolje tehnologije u svom segmentu, imagePRESS C600i nudi otisak profesionalne kvalitete da bi zadovoljio rastuće potrebe internih korporativnih odjela za tisak, kreativnih agencija i malih, agilnih tiskara za čestim, manjim nakladama vrhunske kvalitete na većem broju različitih tiskovnih medija. To je ujedno i prvi Canonov produkcijski tiskarski uređaj koji se neprimjetno i sigurno integrira u postojeće uredske sustave.

Upravljački alati

imagePRESS C600i je korporativnim korisnicima i malim tvrtkama atraktivan prije svega zbog niza alata za upravljanje namijenjenih povećanju produkcijske učinkovitosti na najveću moguću mjeru i smanjenja troškova. Ti alati nude optimizaciju ispisne flote, upravljanje izlazom, nadzorna rješenja, kao i optimalan tijek dokumenata kako bi ponudili potpuno integrirane usluge upravljanja tiskom.
Tiskajući brzinom do 60 stranica u minuti, imagePRESS C600i može koristiti širok spektar medija za ispis, uključujući medije specifične težine do 300 g/m2 uz automatski obostrani ispis i najveće dimenzije do SRA 3 te otvara sasvim nove poslovne prilike, omogućujući korisnicima da povećaju produkciju visokokvalitetnih tiskanih materijala unutar organizacije, uključujući prezentacije, brošure, materijale za prodajne ponude i interne komunikacije.
Novi ispisni mehanizam u potpunosti je usklađen s industrijskim standardima kao što su PCL i PostScript te ERP sustavima dobavljača kao što je SAP, a podržava i ispis sa sustava Linux i Unix. Dodatna prednost su i ugrađene platforme MEAP i MEAP web koje omogućuju korištenje rješenja za prikupljanje podataka i upravljanje ispisom kao što su uniFLOW, eCopy i iWDesktop. Posao operatera pojednostavljen je nizom alata za upravljanje uređajem eMaintenance koji povećavaju učinkovitost na najveću moguću mjeru i smanjuju vrijeme tijekom kojega je uređaj izvan pogona.

Jedinstveno i moćno rješenje

Komentirajući predstavljanje najnovijeg Canonova dodatka seriji imagePRESS, Mark Lawn, direktor marketinga za rješenja za profesionalni tisak za Europu i Veliku Britaniju u tvrtki Canon Europe, kaže: “Predstavljanjem novog modela imagePRESS C600i dobili smo jedinstveno i moćno rješenje koje nudi tisak profesionalne kvalitete najbolji u klasi zajedno s jednostavnom integracijom u postojeće uredske sustave. Njegova mogućnost korištenja medija za tisak najkompliciranije strukture čini ga izvrsnim rješenjem vrste ‘sve u jednom’ za interne odjele za ispis te male, agilne tiskare koje žele proširiti svoju ponudu usluga.”
Koristeći napredne tehnologije platforme imagePRESS, model C600i nudi najvišu razinu ujednačenosti boje, živopisnu kvalitetu slike, poboljšanu kalibraciju boja i preciznu registraciju.
Novi imagePRESS C600i dostupan je širom Europe od 1. ožujka 2015. godine.

Izvor: Canon Croatia d.o.o.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: