« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2013

imagePRESS C7010

Evolucija digitalnog ispisa u boji

Nova Canonova dodatna oprema povećava mogućnost poslovnog razvoja

Serija imagePRESS C7010 već je od svog predstavljanja na sajmu IPEX 2010 uzdanica Canonove flote digitalnih produkcijskih pisača, koja je zahvaljujući dogradnji prethodne platforme prenijela kvalitetu ispisa na novu razinu. Sjajan produkcijski pedigre uz kvalitetu ofsetnog tiska zajamčio je poboljšanje tiskarske ponude i proširenje mogućnosti za povećanje prihoda.
Usklađivanjem brojnih tehnoloških inovacija stvoren je standard kvalitete pod nazivom ­imagePRESS. Ispisi živih boja i izvanredna razlučivost slika (1200 tpi s 256 nijansi boja) koje omogućuje serija imagePRESS C7010 jamče izgled i dojam ofsetne produkcije.

Viša kvaliteta i veća brzina tiska
Canonov jedinstveni V-toner s iznimno malim česticama i fiksiranjem bez ulja te boljim upravljanjem slikom jamči izvanredan sjaj i vrhunsku završnu obradu svih vrsta medija. Predvidljive i dosljedne boje zajamčene su za poslove ispisa svih veličina zahvaljujući Canonovu sustavu za napredni nadzor slike (ARCDAT) i novim tehnologijama za stabilizaciju gustoće spremnika za boju.
Brzina ispisa je 71 slika u minuti – čak i pri upotrebi težih medija ili medija s premazom težine do 325 g/m². Najveći je kapacitet medija 10.000 listova iz čak do osam različitih izvora. Uz Canonov V-toner, to je dovoljno za osam sati neprekidnog rada.
Ove je godine Canon predstavio neke novosti u dodatnoj opremi serije imagePRESS C7010, uz koje su se znatno povećale mogućnosti završne obrade i prednosti za korisnike.
Usklađivanjem brojnih tehnoloških inovacija stvoren je standard kvalitete pod nazivom ­imagePRESS

Slagač velikog kapaciteta F1
HCS-F1 je slagač velikog kapaciteta namijenjen kao podrška uređajima za ispis velikog kapaciteta, a omogućuje precizno slaganje medija uz istovremeni istovar za neprekidni rad. Podržava sve veličine i težine medija predviđene za pisač. Postavljanjem dodatnog kompleta DFD podržava i sortirne uređaje drugih proizvođača.

Jedinica za izradu brošura BLM300C
Jedinica za završnu obradu Booklet Maker priključuje se izravno na pisač i omogućuje istovremenu izradu brošura visoke kvalitete. Riječ je o modularnom rješenju koje se može prilagoditi različitim aplikacijama. Vrlo je jednostavna za upotrebu jer se odlikuje samopodešavajućim mehanizmom vodilice papira. Za najčešće zadatke unaprijed postavljeni načini izrade brošura dostupni su pomoću jedne tipke.

Dodatak za spiralni uvez MAX MB-1000C
Jedinica omogućuje spiralni uvez s 23 rupe na proizvodnoj liniji. Omogućuje istovremeno uvezivanje do 200 listova, a u jednom neprekinutom postupku izrađuje 11 kompleta knjiga, pri čemu je za svaku pojedinačnu knjigu potrebno samo 10 sekundi. U kombinaciji s drugim Canonovim jedinicama za završnu obradu omogućuje proširenje ponude u okviru postojećeg proizvodnog postupka tiskara.

Nova poslužiteljska rješenja imagePRESS
Nova serija poslužitelja nudi veće mogućnosti pri RIP obradi te podržava spomenutu novu dodatnu opremu. Poslužitelji imagePRESS Server A2300 i A3300 jamče izradu dokumenata čija kvaliteta ispunjava očekivanja korisnika. Tehnologija Fiery jamči velike brzine rada, automatizira ručne zadatke i onemogućuje zastoje u proizvodnji.
Uz nove dodatke, proizvodi Canonove serije imagePRESS C71010 izgledaju još profesionalnije i privlače veću pozornost, a tiskarima otvaraju mogućnosti za sklapanje novih poslova i širenje.

Izvor: Canon

 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: