« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2013

Stari izlagači se vraćaju, a javljaju se i novi atraktivni brendovi

Sajmovi Intergrafika i Modernpak 2013., koji će se na Zagrebačkom velesajmu održati od 22. do 25. svibnja, bit će u znaku intenzivnih poslovnih kontakata i prezentacija najnovijih tehnoloških inovacija i suvremenih rješenja iz grafičke i ambalažne industrije
Od 22. do 25. svibnja 2013. godine na Zagrebačkom velesajmu održat će se dva sajma - 22. Intergrafika i 27. Modernpak. Tijekom četiri dana održavanja te specijalizirane priredbe okupit će značajne svjetske proizvođače opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja.
Sajmovi Intergrafika i Modernpak 2013. održavaju se u znaku intenzivnih poslovnih kontakata i prezentacija najnovijih tehnoloških inovacija i suvremenih rješenja iz grafičke i ambalažne industrije. Osim izlagačkog i stručno-pratećeg segmenta, tome pridonosi i intenzivna promocija sajmova i animacija poslovnih posjetitelja iz regije.

Povratak starih i najava novih izlagača
Etabliranju tih sajmova u najznačajnije sajmove grafičke i ambalažne industrije u regiji pridonosi činjenica da su svoj nastup potvrdili svi izlagači s prethodnog izdanja sajma, vraćaju se neki raniji izlagači, a javljaju se i novi atraktivni brendovi. Veseli i porast broja izlagača u segmentu ambalaže i pakiranja.
Ovogodišnji ulazak Republike Hrvatske u EU dodatan je motiv domaćim izlagačima da na predstojećim sajmovima učvrste svoj tržišni položaj, a interes za nastupom iskazuje i sve veći broj inozemnih izlagača.
Uz izložbeni dio, organiziramo stručne skupove uz sudjelovanje renomiranih stručnjaka koji već tradicionalno razmjenjuju najnovija iskustva na području grafičke djelatnosti, industrije papira, ambalaže, distribucije proizvoda te očuvanja okoliša.
Nastavlja se i partnerski odnos sa zagrebačkom tvrtkom Grafik.net., kao i organizacija 2. Hrvatskog dana karijera grafičke i ambalažne industrije, s ciljem cjelovitog povezivanja grafičke i ambalažne branše, prije svega institucija za edukaciju i eminentnih predstavnika gospodarstva.
Intergrafika i Modernpak 2013 su zasigurno mjesto za dobru promociju novih proizvoda, usluga i tehnologija, kao i za uspostavljanje kontakata poslovnih ljudi iz svih krajeva svijeta.
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: