« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2013

Novi Xerox uređaji za digitalni tisak u boji

Novi uređaji Xerox Color C75 i Xerox Color J75 u prodaji su na hrvatskom tržištu. Namijenjeni su produkcijskom okruženju i proizvodnji velikog broja otisaka u boji u kratkom roku.

Nove napredne karakteristike
Oba uređaja odlikuju se novim karakteristikama, kao što je SIQA (Simple Image Quality Adjustment) – alat za jednostavno podešavanje kvalitete otiska koji korisniku daje mogućnost naprednog podešavanja registracije i ujednačenosti nanosa tonera, čime se eliminira potreba za servisnom intervencijom i poboljšava produktivnost.
Nova karakteristika je i Intelligent Fuser Tracking tehnologija koja omogućuje korisniku da odredi uporabu određenog fusera ovisno o uobičajenoj vrsti papira koji koristi. Sustav također upozorava korisnika ako postoje neusklađene vrijednosti. Na taj se način smanjuje trošenje fusera i povećava se njegov životni vijek, što opet dovodi do veće produktivnosti.

Xerox Color J75 Press
Uređaj Xerox Color J75 Press namijenjen je tiskarama koje proizvode veće količine ispisa te imaju potrebu za visokom kvalitetom. Xerox Color J75 Press ima mogućnost ispisa na svim papirima do 300 gsm brzinom od 75 A4 stranice u minuti, čime se ostvaruje povećana produktivnost.
Pomoću ugrađene tehnologije ACQS (Automated Color Quality Suite) – automatska kontrola kvalitete boje - moguće je jednostavno uskladiti tražene boje. ACQS se sastoji od ugrađenog spektrofotometra i alata za upravljanje bojama. Točne i postojane boje postižu se automatskom kalibracijom uz minimalne zahtjeve za operatera.
ACQS se može podesiti za automatsku kalibraciju po unaprijed određenom rasporedu, čime se eliminira mogućnost ljudske pogreške, postiže se konzistencija između različitih operatera uređaja, smanjuje se vrijeme neoperativnosti uređaja, a varijacija boje smanjuje se na minimum.

Xerox Color C75 Press
Xerox Color C75 Press je uređaj odličan za početak ili proširenje poslovanja u digitalnom tisku. S brzinom tiska od 75 A4 ppm na nepremaznim i 51 ppm na premaznim papirima namijenjen je nešto drugačijem okruženju od Xerox Color J75.
Odlikuje se naprednim mogućnostima skeniranja i kopiranja - omogućuje auto duplex skeniranje do 200 stranica u minuti. U ponudi su opcionalne solucije za cloud i mobile ispis sa smartphonea, tableta i laptopa, što taj uređaj čini idealnim za zahtjevna korporativna poslovna okruženja, kao i kopiraone.

Izvor: Xerox Ltd. - Predstavništvo u Hrvatskoj
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: