« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2012

Prvi izbor za digitalni tisak

Izuzetna kvaliteta otiska, olakšano rukovanje medijima, mogućnosti profesionalne dorade, sigurni i fleksibilni procesi – sve su to značajke Xerox Colour 550/560 uređaja za digitalni tisak u boji. U kombinaciji s povoljnom cijenom uređaja i otiska, Xerox Colour 550/560 je prvi izbor za digitalni tisak.
Xerox Colour 550/560 je uređaj s mogućnošću ispisa 50 odnosno 60 A4 stranica u boji u minuti. Kao i drugi Xerox uređaji za digitalni tisak u boji, odlikuje se visokom razlučivošću od 2400 x 2400 dpi, te odličnom konzistencijom boja.
Emulsion Aggregation (EA) toner daje otisak bez sjaja, izuzetne oštrine i ujednačenosti. Topi se na nižoj temperaturi od klasičnih tonera, te se time izbjegava negativan utjecaj visokih temperatura na papir koji izlazi ravan i daje bolji finalni proizvod.
Širok raspon medija omogućava proizvodnju raznih aplikacija – od postera do razglednica, na premaznom i nepremaznom papiru, kao i na raznim folijama i ostalim medijima prilagođenima digitalnom tisku.
Xerox Colour 550/560 je modularan i može se prilagoditi svim potrebama. Na raspolaganju je u osnovnoj konfiguraciji – samo printer s jedinicom za skeniranje - što predstavlja najpovoljniju varijantu.

Ulazne i izlazne jedinice
S porastom potreba, moguće je dodati ulazne i izlazne jedinice te eksterni kontroler.
Ulazne jedinice koje se nude su A4 ili A3 High Capacitiy Feederi, ovisno o potrebama proizvodnje. A3 High Capacity Feeder dolazi u varijanti s jednom ili dvije ladice, podržava format do 330 x 488 mm, debljinu papira do 300 gsm, te sadržava stabilizator papira kako bi se omogućila bolja registracija.
Na raspolaganju su i razne izlazne jedinice – od jednostavnog Offest Catch Traya, koji će prihvatiti otiske spremne za daljnju doradu, do Booklet Maker Finishera koji će automatski izraditi knjižice do 25 araka papira.

CX Print Server Powered by Creo
Kao opcija dolazi i CX Print Server Powered by Creo. Napredne karakteristike tog print servera i lakoća korištenja daju odlične rezultate tiskanja u boji. Creo Colour Server omogućava automatizirane procese i svodi mogućnost grešaka na minimum.

Zajamčena podrška
Xerox Colour 550/560, kao i ostale Xerox uređaje za digitalni tisak, u Hrvatskoj prodaju i održavaju ovlašteni Xerox partneri, po sustavu Xerox FSMA – Full Service Maintenance Contract.
FSMA, ili popularno nazvano “održavanje po kliku”, nudi korisniku sav potreban potrošni materijal, zamjenu dotrajalih dijelova te sve potrebne dolaske servisera bez posebne naknade. Korisnik ovlaštenom Xerox partneru plaća otiske napravljene u prethodnom mjesecu, po unaprijed dogovorenom planu i cijenama. Takav sustav održavanja donosi mnoge prednosti korisniku:
• produljeno puno jamstvo na uređaj za vrijeme trajanja ugovora s ovlaštenim partnerom
• ujednačena cijena održavanja bez neugodnih iznenađenja zbog nepredviđenih većih kvarova
• ujednačena cijena eksploatacije uređaja bez obzira na količinu upotrijebljenog potrošnog materijala
• pouzdan servis i pridržavanje odredbi servisnog ugovora o vremenu odaziva
• redovito održavanje i zamjena dijelova bez posebnog troška za korisnika, što znači da je uređaj i nakon 4 - 5 godina korištenja u odličnom stanju
• redoviti besplatni upgrade i poboljšanja koji su na raspolaganju samo ovlaštenim partnerima.
Ako uvodite digitalni tisak, bavite se klasičnim tiskom ili samo trebate još jedan uređaj za digitalni tisak za vaš uhodan posao – obratite se Xerox ovlaštenim partnerima za najpovoljnije cijene uređaja i održavanja.
Više informacija možete naći na www.xerox.hr.
Kontakt za korisnike: Xerox Ltd. Predstavništvo u HR, tel: 01 66 09 000

 Izvor: Xerox
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: