« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2011

Uspješno izlaganje Merus-HR d.o.o. na sajmu Intergrafika & Modernpak

Za nama je još jedan biJenalni regionalni događaj grafičke i ambalažne industrije – dva sajma pod jednim krovom – Intergrafika i Modernpak. Doduše, u nešto manjem obujmu nego proteklih godina, ali zato jednako ozbiljno shvaćen od strane posjetitelja i pripremljen od strane izlagača. Ukoliko ste ove godine kojim slučajem propustili posjetiti sajmove donosimo Vam kratak osvrt na živahno događanje na izložbenom prostoru tvrtke MERUS-HR d.o.o.
Paradni konj ovogodišnjeg izlaganja najnoviji je model printera istaknute tvrtke DURST – printer OMEGA 1. “Omega” kao posljednje slovo grčke abecede, predstavljajući najnoviju i najsuvremeniju tehnologiju… broj 1 kao prvi u svom razredu. Kako i ne bi – s fotokvalitetom otiska i razlučivošću 1728 dpi, varijabilnom veličinom kapljice boje od 3–8 pl za postizanje vrhunske kakvoće otiska. S mogućnošću tiska na pločaste materijale i one u roli. Dostupan u tri konfiguracije – Omega 1 Standard, koji koristi CMYK boje, Omega 1 Plus, sa CMYK i light bojama te Omega 1 PCA, koji koristi CMYK boje s dodatkom dviju procesnih boja, Orange i Violet. Je li ovdje potrebno posebno napominjati bijelu boju (podložnu i pokrivnu) koja je u proteklih nekoliko godina postala zaštitnim znakom tvrtke Durst? Ili dodatak Gray boje za tisak crno-bijelih reprodukcija kao novitet koji potvrđuje predvodnički status tvrtke Durst u svijetu?
Izlaganje na ovogodišnjem sajmu tvrtka Merus-HR upotpunila je prezentacijom direktnog digitalnog tiska na tekstil koristeći printer POLYPRINT TEXJET. Uz istaknutu vrhunsku kvalitetu otiska bijelom bojom, najnovije izdanje programske opreme TexjetRIP i pojednostavljeno rukovanje, printer POLYPRINT TEXJET najpouzadnije je rješenje za tisak majica na tržištu. Dodamo li tome i posebnu sajamsku ponudu… i digitalni tisak na majice upravo je postao još dostupniji.

Za sve one koji bi printer Omega 1 željeli pobliže upoznati i vidjeti u radu nakon sajma, prezentacije su moguće do kraja lipnja na lokaciji u neposrednoj blizini Zagreba. Spomenuta oprema predstavljena na sajmu čini samo dio ponude tvrtke Merus-HR – dok je ostatak dostupan na web stranicama www.merus-hr.com.

Pripremila: Tamara Šurbek, Merus-HR d.o.o., Hum na Sutli
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: