« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2011

Nova platforma za pristup stručnim znanjima

Xeikon je početkom godine predstavio Xeikon Auru, novi program koji objedinjuje sve kompanijine partnere pod jednu platformu. Kao rezultat, klijenti će dobiti pregledan pristup svim testiranim i odobrenim rješenjima koja se nude kroz Xeikonovu razgranatu mrežu industrijskih partnera.
“U današnjem poslovnom okružju klijenti zahtijevaju integrirana rješenja kako bi zadovoljili zahtjeve svojih kupaca. Budući da svaki od naših klijenata treba specifičan tijek rada uspješnost rješenja mjeri se točnim odabirom sastavnica i mogućnošću integracije s već postojećim tijekom rada”, izjavio je Xeikonov voditelj proizvodnje digitalnih strojeva, Jeroen Van Bauwel.
“Kako bi odgovorili na te zahtjeve tržišta, od presudne je važnosti dostupnost robusne i sveobuhvatne partnerske mreže. Xeikon je godinama ulagao vrijeme i resurse u izgradnju savršenih odnosa s širokim rasponom partnera kako bi klijentima olakšali pristup bilo kojoj usluzi koja im je potrebna”, dodao je Van Bauwel. “Uključivanjem te neprocjenjivo vrijedne mreže poslovnih kontakata u Xeikon Auru svojim ćemo klijentima pružiti dodatnu dostupnost uslugama, a partnerima produbljivanje i učvršćivanje odnosa sa Xeikonom.”
Xeikon Aura se zasniva na neekskluzivnim odnosima s partnerima na području pripreme tijeka rada, alata za upravljanje varijabilnim podacima, MIS sustava, doradne opreme i dobavljačima papira
Xeikon Aura se zasniva na neekskluzivnim odnosima s partnerima na području pripreme tijeka rada, alata za upravljanje varijabilnim podacima, MIS sustava, doradne opreme i dobavljačima papira. Ovaj program pokriva sva rješenja tijekova rada, a klijentima predstavlja alat koji objedinjuje sva istraživanja korištenja u njihovom razvoju i pruža im priliku da iskoriste rad Xeikonovog integracijskog tima. Ova mreža koristi već postojećim Xeikonovim partnerima, a i onima koji će to tek postati, te im olakšava nuđenje cjelovitih, integriranih rješenja svojim kupcima.

Ovaj projekt okuplja ključne partnere iz svih industrijskih sektora uključujući i:
• Softverski tijek rada – brz i učinkovit digitalni tijek rada kojeg se može automatizirati ključan je za povećanje produktivnosti i profitabilnosti. Putem Xeikonove mreže korisnici mogu odabrati i razvijati alate za pojednostavljivanje, automatizaciju i optimizaciju tijeka rada.
• Papire i ostale tiskovne podloge – Xeikon pojednostavljuje odabir tiskovne podloge identifikacijom korisničkih potreba i pružanjem detaljnih informacija temeljnih na iscrpnim testiranjima različitih podloga dobivenih od odabranih partnera
• Doradu i konverziju – bazirani na tisku iz role i otvorenim standardima, Xeikonovi tiskarski strojevi nude jednostavnu i glatku integraciju s doradnim rješenjima trećih proizvođača, bez obzira radi li se o linijskoj integraciji ili zasebnim uređajima.
“S petnaestogodišnjim iskustvom u digitalnom tisku izgradili smo snažne i dugotrajne odnose s partnerima iz različitih dijelova industrije. To nam iskustvo omogućuje ne samo da nudimo rješenja za varijabilni tisak u boji, nego i da opskrbljujemo klijente čitavim nizom integriranih rješenja. Podržavamo ih na svakom koraku njihovog proizvodnog procesa kako bismo im osigurali komparativnu prednost zahvaljujući kojoj će zadržati vodeću poziciju i ostati prvi izbor svojih kupaca”, zaključio je Van Bauwel. “Xeikon Aura nam omogućuje neprestano širenje partnerske mreže kako bismo što bolje odgovorili na zahtjeve klijenata.”

Izvor: Alois Carmine KG
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: