« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2011

Idealno rješenje za uvez knjiga na zahtjev

Novi Horizonov sustav za tvrdi uvez knjiga HCB-2 je jedinstven stroj za lijepljenje knjižnog bloka i ukoričavanje. Zahvaljujući jedinstvenoj Horiznovoj tehnologiji “Touch&Work” i činjenici da se za doradu ne koristi tekuće ljepilo, rad sa strojem je krajnje jednostavan i čist.
Složeni koraci u uvezu knjiga maksimalno su pojednostavljeni upravljanjem putem ekrana osjetljivog na dodir i naprednim automatskim mogućnostima stroja.

Upravljačka konzola
Jednostavno i lagano podešavanje i upravljanje strojem pomoću intuitivnog sustava i ekrana osjetljivog na dodir. Postavke stroja automatski se podešavaju nakon unosa debljine knjižnog bloka.

Umetanje ljepenke
Vodilice za pozicioniranje ljepenke namještaju se prema veličini omota unesenoj putem ekrana osjetljivog na dodir. Laserska simetrala pomaže pri poravnavanju presvlake, a zahvaljujući premazivanju ljepilom, kaširanje je brzo i učinkovito.

Izrada korica
Ljepenka se automatski presvlači otisnutim arkom sa sve četiri strane.

Formiranje hrpta
Hrbat i pregibi se formiraju automatski ulaganjem pripremljenog knjižnog bloka.
Sustav verifikacije bar kodom (opcija)
Opcijskim verifikacijskim bar kod sustavom se osigurava da korice odgovaraju knjižnom bloku čime se izbjegavaju mogući troškovi.

Toplinska preša BP-2 (opcija)
Dodatna opcija koja formira gotovu knjigu toplim prešanjem korica i knjižnog bloka.

Ergonomski dizajn
Ergonomski dizajn osigurava udobno i praktično rukovanje strojem, dok su svi alati i potreban potrošni materijal smješteni na dohvat ruke.

Izvor: Alois Carmine KG
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: