« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2011

Cilj je zauzeti vodeći položaj

Tvrtka Canon Europe i Océ predstavili su svoje prvo zajedničko rješenje – seriju imagePRESS C7010 VPS. Taj zajednički razvijen proizvod važan je korak naprijed u suradnji Canona i Océa jer dokazuje sinergiju aktualnih napora na polju istraživanja i razvoja te njihovim klijentima jamči pristup najboljoj tehnologiji u tiskarskoj industriji.
Predstavljanjem novog proizvoda Canon i Océ dokazali su da su zajedno jači, a cilj im je zauzeti vodeći položaj u globalnoj tiskarskoj industriji.

Serija imagePRESS C7010VPS postavlja nove standarde na pod­ručju produkcijskog tiska u boji i učinkovitosti tijeka rada, a korisnicima nudi jedinstvene prednosti tiskarskog stroja koji je spoj Canonove dokazane tehnologije digitalnog tiska u boji i Océovog upravljanja operacijama putem programske opreme PRISMAsync. Profesionalnim tiskarima to spajanje korisničkog sučelja i tiskarskog stroja u jedan integrirani sustav omogućuje tisak ofsetne kvalitete i poboljšava produkcijsku učinkovitost, a ujedno nudi praktičnost, veličinu serija i cjenovne pogodnosti digitalne produkcije. U novoj se seriji predstavlja niz značajki za poticanje produktivnosti, uključujući inteligentan alat za zakazivanje poslova i tijek rada utemeljen na medijima, kojima se minimizira prazan hod i povećava sloboda korisnika u planiranju poslova. Napredne tehnologije za rad sa slikovnim sadržajima i upravljanje medijima te proširena podrška za medije i mogućnosti završne obrade omogućuju dodatnu profitabilnost putem povećane produktivnosti i fleksibilnosti, a sada ih dopunjuje i Océovo rješenje za upravljanje bojama i tijekom rada.
I Canon i Océ svjesni su stručnosti druge strane, što im omogućuje da zajedno budu jači
Inteligentni alat za zakazivanje poslova znatno povećava produktivnost jer omogućuje planiranje produkcije do osam sati unaprijed.
Sučelje PRISMAsync u seriju imagePRESS C7010VPS donosi znatnu snagu obrade, integrirani Adobe® RIP, vrhunsku kontrolu medija i napredno upravljanje bojama te tako omogućuje dojmljivu brzinu RIP-a i vrhunsku kvalitetu boje. Otvoreno sučelje nudi mogućnost povezivanja s raznim tijekovima rada te tako omogućuje jednostavnu integraciju sustava u standardne tijekove rada u tiskarskoj industriji.

“Kvaliteta stroja Canon imagePRESS C7010VPS i kratko vremensko razdoblje u kojem smo ga predstavili na tržištu dokaz su tijesne suradnje koja već postoji između Canona i Océa”, izjavio je David Preskett, direktor odjela profesionalnog tiska za područje Europe u tvrtki Canon Europe. “I Canon i Océ svjesni su stručnosti druge strane, što nam omogućuje da zajedno budemo jači, a zahvaljujući zajedničkim inovacijama kao što je imagePRESS C7010VPS u boljem smo položaju no ikad da klijentima omogućimo prodor na nova područja poslovanja i iskorištavanje prilika koje su im na raspolaganju.”
Novi modeli neće samo poboljšati produkcijsku učinkovitost, već će fleksibilnost koju nude na području upravljanja medijima, duljine serija i intuitivnog rukovanja profesionalnim tiskarima omogućiti obogaćivanje ponude i povećanje profitabilnosti. Novi tiskarski strojevi imagePRESS C7010VPS, ­imagePRESS C6010VPS i imagePRESS C6010 S dostupni su putem Canonovih i Océovih organizacija za izravnu prodaju u Europi te putem njihovih mreža akreditiranih distributera.

Izvor: Canon Adria
 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: