« Povratak na sadržaj Broj 4 | Godina 2009

Canon imageFORMULA P-150

Ultrakompaktnim elegantnim dizajnom Canon imageFORMULA P-150 idealan je alat za menadžere u pokretu. Ugrađena programska oprema omogućuje trenutno uključivanje i skeniranje s bilo kojeg stolnog ili prijenosnog računala.
Canon imageFORMULA P‑150 je najbrži prijenosni, obostrani skener formata A4 na tržištu, namijenjen u prvom redu korisnicima u trenutačno najbrže rastućem sektoru osobnih skenera. Naime, InfoSourceovo izvješće o europskom tržištu brzih skenera od proljeća 2009. (Infosource European High Speed Scanner Digest Report) predviđa da će tržište osobnih skenera (8 – 15 str./min, cijena uglavnom manja od 750 USD) do 2013. rasti po kumulativnoj godišnjoj stopi rasta od sedamnaest posto.
Skener imageFORMULA P-150 jedinstven je u svojoj klasi jer se odlikuje ugrađenom programskom opremom koja omogućuje trenutno uključivanje i skeniranje s bilo kojeg računala, najvećom brzinom skeniranja uz napajanje putem USB-a te automatskim ulagačem dokumenata koji odjednom može obraditi do dvadeset listova, čime se omogućuje produktivno skeniranje skupa dokumenata. Podržava skeniranje brzinom od čak petnaest stranica u minuti, što je gotovo dvostruko brže od nominalne brzine njegova najbližeg konkurenta, a te performanse zadržava čak i uz napajanje samo putem USB-a.

Jednostavno korištenje

Male dimenzije i elegantan dizajn skenera imageFORMULA P-150 čine ga osobito prikladnim za okruženja malih i kućnih ureda, u kojima je prostor često ograničen, a jednostavno korištenje početnicima u svijetu skeniranja dokumenata omogućuje brz početak rada. Taj je skener savršen i za menadžere u pokretu koji moraju brzo prenijeti dokumente u središnjicu dok obilaze klijente ili su na poslovnom putu. Narudžbenice, zahtjeve za provizijom, ugovore, mjesečna izvješća, račune, fotografije i rukom pisane bilješke moguće je skenirati i prenijeti u ured s bilo koje udaljene ili klijentove lokacije.
Prikladan je za brojne sektore, uključujući bankarstvo, osiguranje, državne ustanove, zdravstvo, prijevoz, telekomunikacije i obrazovanje, u kojima su arhiviranje, pristup i pohrana dokumenata od ključne važnosti za uspjeh poslovanja. Zahvaljujući brzom skeniranju s napajanjem putem USB-a te ultrakompaktnom dizajnu, Canon imageFORMULA P-150 poboljšava produktivnost zaposlenika jer im omogućuje skeniranje dokumenata ma gdje se nalazili te trenutan prijenos dokumenata u ured jednostavnim pritiskom na gumb.
Ugrađena pro­gram­ska oprema CaptureOnTouch Lite korisnicima omogućuje povezivanje s bilo kojim dostupnim stolnim ili prijenosnim računalom bez potrebe za instalacijom dodatnih upravljačkih programa ili paketa programske opreme, što uređaj imageFORMULA P-150 čini istinski prijenosnim skenerom.
Skener sadrži standardne upravljačke programe ISIS i TWAIN radi jednostavne integracije sa svim stolnim aplikacijama. Paket programske opreme uz to sadrži BizCard Reader za skeniranje i uvoz podataka s posjetnica te Paperport za jednostavno arhiviranje, pristup i upravljanje dokumentima.


 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: