« Povratak na sadržaj Broj 2 | Godina 2008

Kodak na Drupi – puno razloga za zadovoljstvo / Kodak at Drupi – Plenty of Reasons for Satisfaction

Po završetku najvećeg svjetskog sajma grafičke tehnologije Drupa u Düsseldorfu, Kodak Graphic Communication Group doista ima puno razloga za zadovoljstvo.

Izloživši svoje najnovije proizvode na jednom od najvećih i najbolje uređenih izložbenih prostora na cijelom sajmu, te objedinivši sve artikle iz proizvodnog programa u jedinstveni Unified Workflow, Kodak GCG još se jednom iskazao kao lider u inovativnosti i usmjeravanju razvoja cjelokupne grafičke tehnologije. Stoga ne čudi da je tijekom izložbe Kodak GCG zaprimio stotine narudžbi, izvršio na tisuće demonstracija i prezentacija svojih proizvoda, te zabilježio više od 10.000 upita. Stotine i tisuće kupaca i posjetitelja slijevalo se svakodnevno na Kodakov izložbeni prostor.

“Kao zaključak s Drupe, rekao bih da bi Kodak mogao promijeniti tisak zauvijek, a broj posjetitelja našeg izložbenog prostora pokazuje da je tržište to prepoznalo. Ako ovaj događaj budemo pamtili kao InkJet Drupu, tada će Kodak biti zapamćen kao njeno srce, zahvaljujući novoj, inovativnoj Stream InkJet tehnologiji koja donosi kvalitetu ispisa ofsetne klase”, izjavio je Antonio M. Perez, izvršni predsjednik Kodak GCG.

Uz Kodak Stream Inkjet tehnologiju, naglašeni interes posjetitelja, kao i veliki broj upita i narudžbi privukli su i Kodak Nexpress S3000 digitalni kolor tiskarski stroj; Kodak Flexcel NX digitalni fleksografski sustav; Kodak Electra XD termalne ploče; Kodak Magnus 800Z Quantum Platesetter; Kodak Colorflow Software i Kodak Prinergy Workflow System Version 5.0.

Kao zastupnik Kodaka za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Makedoniju, te kao domaćin Kodakova izložbenog prostora za posjetitelje i kupce iz navedenih zemalja, Grafiknet d.o.o. također ima veliki razlog za zadovoljstvo. Veliki broj posjetitelja koji su iskazali ozbiljan interes i predbilježbe za kupnju Kodakovih proizvoda iz svih segmenata ponude, te ponosno istaknut natpis “Prodano Reprographu d.o.o., Croatia”na vrhunskom digitalnom kolor tiskarskom stroju NexPress 2500, pokazuje da domaća grafička industrija u stopu slijedi najnovije grafičke tehnologije, ta da su domaći grafičari znali prepoznati Kodakovu vodeću ulogu u postavljanju trendova u grafičkoj tehnologiji širom svijeta.

Priredio: Nikola Paulić, Grafik.net d.o.o., Zagreb

 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: