« Povratak na sadržaj Broj 1 | Godina 2007

Preporučeni sajmovi / Recommended Fairs

SAJMOVI I IZLOŽBE U 2007. GODINI

Među brojnim sajmovima i izložbama koji su ogledalo trendova i inovacija u grafičkoj industriji, časopis “CroPrint” izdvaja i preporuča nekoliko specijaliziranih događaja u regiji i šire. Namjera je, preporukom i odabirom ciljanog sajma ili stručnog skupa, skrenuti pozornost struci i olakšati odabir posjete i stručnog putovanja.

Uz to je dostupna i ponuda turističkih agencija specijaliziranih za tu vrstu putovanja.

EMBAXPRINT 2007.
22. – 25. 5. 2007., Brno
www.bw.cz

Međunarodni sajam ambalaže, tiskarstva i industrije papira – materijala, strojeva i tehnologije održava se svake dvije godine u češkom Brnu od 1969. godine. Ove godine događaj će se odvijati u prostoru Exhibition Centre Brno. Radi se o jednom od najvećih stručnih sajmova za grafički dizajn, digitalnu pripremu, tiskarstvo, izdavaštvo i prerađivačku tehnologiju u svijetu, a sadrži najširi opseg tehnologija u industriji ambalaže, papira i tiskarstvu u srednjoj Europi. Njegova posebnost je spajanje istočne i zapadne Europe budući da ima visok udio inozemnih sudionika, a poznat je i po bogatom pratećem programu.

  PRINT EXPO CHINA
12. - 16. 6. 2007., Peking
www.printexpo.com.cn

Print Expo China najvažniji je događaj u grafičkoj industriji Kine, koji udovoljava potrebama vodećih i novih proizvođača. Izložba omogućuje priliku predstavljanja cijele palete proizvoda i usluga brojnim posjetiteljima.

GRAPH EXPO & CONVERTING EXPO
9. - 12. 9. 2007.,
Chicago
graphexpo.gasc.org

Graph Expo & Converting Expo najveći je sajam grafičke industrije u Americi. Ta jedinstvena marketinška inicijativa pruža priliku predstavljanja kupcima iz svih segmenata grafičke industrije. Ciljani kupci stizat će iz cijele Sjeverne i Južne Amerike na četiri dana kupnje, uspostavljanja kontakata, demonstracija opreme, seminara i donošenja važnih odluka o ulaganju.

PRINTPACK
25. 9. - 27. 9. 2007.,
Nürnberg
www.printpack.com

 Sajam se odvija u sklopu sveobuhvatnijeg događaja FachPack+PrintPack+LogIntern koji će biti najširi i najprofitabilniji događaj u njemačkoj grafičkoj industriji. To je mjesto za predstavljanje svih vrsta tiskarskih i ambalažnih strojeva, materijala, sustava i proizvoda pod istim krovom. To je najekonomičnija marketinška prilika, kao i najbolja prilika za zadovoljenje većih kupaca i menadžera.

DIGITAL PRINT WORLD
16. 10. -  19. 10. 2007.,
London
www.digitalprintworld.co.uk

 Digital Print World i dalje je u centru zbivanja s velikim brojem izlagača, više tehnologije i više sklopljenih poslova. Digital Print World vrvi najnovijim proizvodima u industriji i inovacijama te je postao godišnje mjesto sastajanja britanske zajednice digitalnih tiskara.

 

Institut Infoblic

Elektroničko izdanje

Više...

 

PARTNERI: