Završena IFRA 2009


Oko 6700 posjetitelja iz 78 zemalja posjetilo je četverodnevni sajam IFRA 2009 u Beču, svjetski sajam tiskarske industrije i opreme.

- Sa sigurnošću možemo reći da su očekivanja ispunjena te da je, bez obzira na globalnu ekonomsku krizu, toliko mnogo ljudi odlučilo doći u Beč. Očekujemo još kvalitetniji sajam iduće godine u Hamburgu, rekao je izvršni direktor WAN IFRA-e Reiner Mittelbach.

Izlagači iz 27 zemalja, njih 284, sudjelovalo je na 39. IFRA-i, na prostoru površine 11 000 četvornih metara. Prema dojmu posjetitelja - uglavnom izvršnih i tehničkih direktora te urednika novina i časopisa - izlagači iz Njemačke, Austrije, Francuske, Italije i Velike Britanije prikazom noviteta u novinskoj industriji privukli su najviše pažnje.

Popratni program sajma sastojao se od brojnih stručnih tema na izuzetno posjećenim seminarima koji su potaknuli zanimljive rasprave i promišljanja o mogućnostima tiskarske industrije u budućnosti.

- Što se nas tiče, IFRA i Drupa su najvažniji događaji za predstavljanje tehnoloških mogućnosti i imidža tvrtke u našoj industriji, rekao je René Luchsinger, direktor marketinga u Feragu.

Više o sajmu na www.ifra.com.
 

Datum objave: 19.10.2009., 10:20