UNICEF-ova utrka Mliječna staza 2021. – Tisuće staza za jedan cilj

UNICEF-ova utrka Mliječna staza svake godine okuplja tisuće trkača, rekreativaca, hodača, obitelji, djece, navijača, volontera i osoba iz javnog života koji zajedno doprinose ostvarenju humanitarnog cilja.

UNICEF i ove godine organizira utrku Mliječna staza kako bi podržao uspostavljanje i unaprjeđenje usluga dnevnog boravka, psihosocijalne podrške te kvalitetnih programa podrške za roditelje djece s teškoćama tamo gdje tih usluga nema ili su teže dostupne. I ove će godine utrka Mliječna staza biti virtualna, inkluzivna i nacionalna, a odvijat će se uz pomoć mobilne aplikacije AtlasGO.

Zbog svog virtualnog karaktera u utrci mogu sudjelovati baš svi i od 3. do 12. rujna pružiti podršku djevojčicama i dječacima s teškoćama. Pojedinci, djeca, obitelji, udruge i manje grupe moći će na tisućama staza diljem Hrvatske trčanjem, hodanjem, šetnjom, rolanjem ili vožnjom bicikla, kolica, planinarenjem, prikupljati kilometre mogućnosti kako bi teškoće pretvorili u mogućnosti.

Za sudjelovanje u Mliječnoj stazi prijavilo se već više od 4.000 sudionika, a prijaviti se možete i vi putem stranice www.mlijecnastaza.hr.


Datum objave: 25.8.2021., 17:37