Tommy trgovine od sada upravljaju otpadom putem balirki

Lanac trgovina Tommy već se neko vrijeme kontinuirano razvija i raste te danas posluje u više od 200 trgovina i jedan je od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca. Zbog tako velikog obujma posla, suočili su se s problemom rukovanja kartonskom ambalažom koja se gomila tijekom dostave proizvoda. Upravo su količine kartona postajale sve veći izazov za poslovnice Tommyja.
Tako je lanac 2018. potpisao ugovor s pružateljem ekoloških usluga, Interserohom, koji je ujedno i distributer Orwakovih proizvoda za Hrvatsku. Tako je Tommy počeo koristiti upravo Orwak balirke za upravljanje otpadom, odnosno otpadnim sirovinama.

One se još uvijek ne koriste u svim poslovnicama no očekuje se da će ove godine biti instalirana ukupno stota balirka što dokazuje zadovoljstvo Tommyja ovim načinom upravljanja otpadom.
Naime, balirke olakšavaju posao prodavačima i skladištarima na način da oni više ne moraju slagati kartonske kutije već ih ubacuju u balirke. Time dolazi do uštede vremena i energija, ali se potiče i recikliranje te održivo poslovanje.

Datum objave: 16.7.2019., 12:50