Softver za zeleniji ispis


Xerox Corporation je predstavio novi softver alat za ColorQube ™ 9200 serije (MFP) koji potiče uredske radnike da štede novac i koriste zeleniji ispis.
Internetski softver Xerox Print Advisor® na zaslonu pokazuje poruke kako bi upozorio korisnike na jednostavne radnje koje mogu poduzeti za "pametniji" ispis. Primjerice, ako korisnik odabere za ispis više stranica dokumenta jednostrano, na zaslonu se pojavi poruka preporuka za obostrani ispis.

Besplatan za kupce ColorQube 9200 serije, Xerox Print Advisor® također prikuplja podatke o svim naredbama za ispis poput - koliko stranica ispiše svaki korisnik dnevno i dr., te pruža vrijedne informacije IT administratorima. Razna detaljna izvješća pomoći će uredskim radnicima i IT administratorima da donose informiranije i odgovornije odluke o ispisu.

Za IT menadžere koji traže softver za izvještavanje podataka o korištenju uređaja za ispis, Xerox Print Advisor Premium će biti dostupan uz naknadu. Premium verzija šira je od one za ColorQube 9200 seriju, a korisnicima nudi detaljne podatke i izvještaje za sve umrežene pisače i MFP-ove, kao i za one uređaje izravno povezane na korisnička računala. Administratori također mogu izraditi prilagodbe softvera koji krajnjim korisnicima može slati i druge informacije relevantne za njihove organizacije.

Koristeći Xerox Solid ink cartridge-free tehnologiju, uređaj ColorQube 9200 serije reže troškove ispisa boji do 62 posto i generira 90 posto manje otpada u odnosu na tradicionalne laser MFP-ove u boji.

Xerox Print Advisor je u Hrvatskoj dostupan kao slobodan alat za sve kupce ColorQube 9200 serije i može se skinuti na www.xerox.com/printadvisor. Xerox Print Advisor Premium biti će dostupan ove jeseni.
Datum objave: 21.7.2010., 9:44