Sir s tartufima u novoj ambalaži

Sir s tartufima Zdenke d.o.o. iz Velikih Zdenaca odnedavno je na tržištu u novoj ambalaži za koju je zaslužna agencija Tridvajedan tržišne komunikacije d.o.o., koja je za svoja dizajnerska rješenja različite ambalaže višestruko nagrađivana.

Zdenka sir s tartufima proizvod je premium linije Zdenka sira.

Ambalaža Zdenka sira s tartufima kombinacija je papirnih i drvenih elemenata: posebnog papira za zamatanje sira, naljepnice na poleđini te drvene kutije i papirnatog omota oko kutije. Na poklopcu drvene kutije tehnikom sitotiska otisnut je znak branda, na način da izgleda starinski. Papirnati su materijali kombinacija retrodizajna i redizajniranog identiteta Zdenka linija proizvoda.

Osnovna boja kompanije, tamnoplava, korištena je kao glavna bo  ja svih Zdenkinih linija proizvoda – i ta je boja utjecala na isticanje proizvoda na tržištu u toj kategoriji proizvoda. Svi proizvodi imaju linijski dizajn u kombinaciji plave s nekom drugom bojom, ovisno o liniji ili proizvodu. To omogućuje prepoznavanje branda čak i kod rezanja dijela proizvoda na mjestu prodaje.

U premium liniji tamnoplava boja kombinira se s brončanom, srebrnom ili zlatnom.
Datum objave: 12.10.2009., 12:25