Rast poslovanja na krilima Canon UVgel tehnologije


Korisnici tiskarskih strojeva Océ Colorado 1640 iz cijele Europe svjedoče o pozitivnom utjecaju tehnologije Canon UVgel na svoje poslovanje. Kao glavne prednosti izdvajaju znatno veću produktivnost i šire mogućnosti primjene.


Godinu dana nakon što se 64-inčni tiskarski stroj za tisak na materijale iz role počeo komercijalno isporučivati u regiju EMEA tu su tehnologiju svesrdno prigrlile stotine tiskarskih tvrtki – njih više od 400 u toj regiji. Podaci o korisničkoj upotrebi iz cijele instalacijske baze regije EMEA pokazali su da davatelji usluga tiska (PSP-ovi) koriste mogućnosti tog tiskarskog stroja da uđu na nova područja i diversificiraju djelovanje, povećavajući tako ukupnu produktivnost radi zadovoljavanja sve masovnijeg tiska preko lakšeg rada sa zahtjevnim medijima osjetljivim na toplinu, uklanjanja vremena čekanja između tiska i završne obrade te smanjivanja potrebe za dodatnom laminacijom.

Dvije trećine svih uradaka napravljenih tiskarskim strojevima Océ Colorado 1640 na tržištu tiska se brzinom od 40 m2 na sat na cijeli niz različitih podloga, a raznovrsnost primjena raste pri čemu je više od 40 % svih uradaka proizvedenih u regiji EMEA samoljepljiva grafika.

Uz znatno veće brzine tiska u odnosu na tada raširene tehnologije s eko-otapalima i lateksom, očekuje se da će produktivnost biti ključni pokretač za mnoge proizvođače grafike da ulože u tehnologiju Canon UVgel, dok povratne informacije korisnika potvrđuju pozitivan utjecaj na povećanje produktivnosti u svakodnevnom poslovanju.



Datum objave: 6.12.2018., 11:50