Počinje FEST.A CROPAK 2010


U Rovinju sutra počinje dvodnevni festival ambalaže FEST.A CROPAK 2010,  u organizaciji Instituta za ambalažu i tiskarstvo, tvrtke Tectus d.o.o. iz Zagreba te stručnog časopisa Ambalaža.

U sklopu središnjeg događaja u ambalažnoj industriji Hrvatske i regije FEST.A CROPAK 2010 održava se dodjela nagrada za najbolju ambalažu na hrvatskom tržištu CROPAK 2010 i za najbolju ambalažu na tržištu regije REGPAK 2010, međunarodno savjetovanje "Trendovi u ambalažnoj industriji",  Studentska kreativna radionica CROPAK 2010, Gospodarska izložba i Godišnja sjednica Vijeća Zajednice ambalažera Hrvatske gospodarske komore. Organiziran je i posjet tvornicama Istragrafika i Tvornici duhana Rovinj.

Unatoč teškom gospodarskom trenutku, FEST.A CROPAK 2010 je okupio više od 170 gospodarstvenika Hrvatske i regije, čime je sedmu godinu zaredom potvrđena kvaliteta i značaj festivala ambalaže.

Generalni pokrovitelj je WPO (Svjetska organizacija za ambalažu), a ostali pokrovitelji su EPIC – Europski konzorcij instituta, Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva RH, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost RH i Hrvatska gospodarska komora. Partner je Istragrafika d.d. iz Rovinja, a sponzori Vetropack Straža d.d. iz Huma na Sutli i Tehnix d.o.o. iz Donjeg Kraljevca. Studentska kreativna radionica CROPAK održava se pod pokroviteljstvom Sveučilišta u Rijeci, Splitu i Zagrebu i sponzorstvom Atlantic Grupe d.d. iz Zagreba.

S nestrpljenjem očekujemo proglašenje najboljih ambalaža hrvatskog i tržišta regije koje će organizator upriličiti 7. svibnja u Rovinju.
 

Datum objave: 5.5.2010., 11:58