Pevec preuzima Super Konzum u Slavonskom Brodu

Trgovački lanac Pevec objavio je kako je otkupio objekt bivšeg Super Konzuma od nizozemskog fonda WPC Agro II, u Ulici Petra Svačića u Slavonskom Brodu.
Ova kupnja obavljena je s namjerom da se na lokaciji Super Konzuma otvori novi, suvremeni Pevec centar. U priopćenju stoji da je objekt trenutno u fazi preuzimanja, a službeno otvorenje očekuje se krajem ove godine.

„Nakon našeg novog prodajnog centra u Vukovaru kojeg uskoro otvaramo, došlo je i vrijeme da moderniziramo naš centar u Slavonskom Brodu. Novi centar će imati bogatiju ponudu koja će se prostirati na čak 5035 četvornih metara. Želim istaknuti kako je ovo još jedan mali korak u našoj dugoročnoj strategiji gdje želimo biti prisutni u svim sredinama iznad 15000 stanovnika.”, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

U novom trgovačkom centru trebali bi se otvoriti i popratni sadržaji poput kafića i autopraonice. Svi zaposlenici koji rade u starom Pevec centru u Slavonskom Brodu trebali bi preseliti u novi s tim da iz Peveca najavljuju i mogućnost zapošljavanja novih radnika.

Datum objave: 20.8.2019., 13:54