Pentawards bronca i certifikat izvrsnosti za Design Bureau Izvorka Jurić

Na ovogodišnjem Pentawardsu – globalnom natjecanju u dizajnu ambalaže, Design Bureau Izvorka Jurić osvojio je Pentawards Bronze Award i Pentawards Certificate of excellence
Design Bureau Izvorka Jurić osvojio je Pentawards Bronze Award u kategoriji hrane za ljubimce za dizajn ASPECT hranu za pse te Pentawards Certificate of excellence u kategoriji održivog dizajna za dizajn pakiranja hrane dostavnih “cook at home” paketa, lanca restorana CERU London.

U svojoj 15. godini ovog prestižnog natjecanja u dizajnu ambalaže, na Pentawards je zaprimljeno više od 2000 prijava iz 60 zemalja s pet kontinenata, a najveći broj nagrada osvojili su Velika Britanija, Španjolska, USA, Rusija, Japan i Kina. Najbolje pobjedničke agencije uključuju Supperstudio, Pearlfisher, Estudio Maba, Backbone Branding and Mousegraphics, a “Diamond – best of show” nagrada dodijeljena je uglednom dizajn studiju Stranger & Stranger. Pentawards je vodeća globalna mreža stručnjaka koja je posvećena promoviranju, izlaganju i nagrađivanju globalnog dizajna ambalaže. Eminentno godišnje natjecanje, u kojem međunarodni žiri dodjeljuju Pentawards nagrade za najbolje svjetske ambalaže, smatra se vodećim u ovom području.



“Jako smo zadovoljni da smo i ove godine među dobitnicima na Pentawardsu, i to ponovno s čak dva projekta. U ovakvoj vrhunskoj svjetskoj konkurenciji veliki je uspjeh biti odabran u najuži izbor, pa smo iznimno ponosni da je dizajn hrane za pse ASPECT osvojio i nagradu. Zahvalni smo našim klijentima koji su nam poklonili povjerenje u izvedbi ovih projekata.” – izjavila je Izvorka Jurić, kreativna direktorica Design Bureau Izvorka Jurić.


Datum objave: 2.10.2021., 20:26